Gaivūs Faougere Kvepalai Vyrams FM 473

Dior Sauvage analogas FM 473 kvepalai internetu
PURE 473 vyriški kvepalai. Tai žavus gaivių ir aromatingų natų mišinys, sukuriantis kilnų ir maištingą aromatą.
Kvapas prasideda sultingos bergamotės pliūpsniu, po kurio atsiveria aštrių ir medienos natų mišinys, įskaitant pipirus, gintarą, levandas ir pačiulius. Šių elementų derinys suteikia kvepalams vyriško ir kilnaus charakterio.
Šis aromatas yra universalus ir tinkamas įvairioms progoms ištisus metus. FM 473 kvepalai tinka šaltesniems metų laikams, pavyzdžiui, rudeniui ir žiemai, nes šiltos ir pikantiškos natos papildo tamsią to meto atmosferą. Tačiau jį taip pat galima nešioti pavasario ir vasaros mėnesiais, bet kuriam aprėdui suteikiant kilnumo. Kvepalai, kurie suteikia gyvybingumo ir energijos.
Tai patinka tiems vyrams, kurie vertina aromatą, kuris yra ir kilnus, ir maištaujantis. Jo nesenstantis patrauklumas ir universalumas leidžia kvapui papildyti bet kokią aprangą, nesvarbu, ar tai būtų oficialus renginys, ar laisvadienis.
Kas įkvėpė sukurti šiuos kilmingus Federico Mahora kvepalus? Šių kvepalų kvapas galimai panašus į Sauvage kvepalų kvapą. Fougere FM kvepalai vyrams su levandos nata.

PURE FM 473 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, rožiniai pipirai
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: gintaras, levanda
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: pačulis, vetiverijos, sausa mediena
Kvapas: fougere.
Charakteris: gaivus, kilmingas, maištingas
FM 473 kvepalai įkvėpti Sauvage aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100473
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Dior Sauvage analogas FM 473 kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėlis vyrams
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390473
Kaina: 00.41 €        FM 473 kvepalai įkvėpti Sauvage kvepalų aromato

4 komentarai:

  1. Anonimiškas18:08

    Geras kvapas, patvarus. Labai elegantiškas ir aiškus aromatas, bet ne paprasta, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Ryte kvepalų kvapas suteikia žvalumo ir gerą nuotaiką visai dienai. Tai kvepalai kuriais norisi kvepėti visada, taip kaip karštą dieną gaivaus vandens.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Naisvis13:27

    Jausmingas, gaivus, šiek tiek saldus, maištingas aromatas, kuris ant rūbų jaučiamas net ir kitą dieną. Šį kvapą pirmiausia priskirčiau dūminiam ir mediniam. Tai puikus kvapas kasdieniniam naudojimui ar net vakarui. Ateityje tikrai pirksiu dar kartą. Jei ieškote puikios dovanos artimam bičiuliui ar draugui, tai rekomenduoju.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Man tai21:40

    Kvapas šviežiai aštrus, šiek tiek saldus. Šis kvapas dėviu, kai man reikia energijos pliūpsnio ar endorfinų injekcijos. Vienas iš mano mėgstamiausių kvapų mano kolekcijoje.

    AtsakytiPanaikinti
  4. geriausi vyriški kvepalai10:27

    Tai mano vyro mėgstamiausi FM kvepalai. Nupirkau FM 473 kaip kalėdinę dovaną savo vyrui. Kvapas nuostabus, o mano vyras labai patenkintas dovana. Šie kvepalai kvepia vyriškai.

    AtsakytiPanaikinti