Paparčio Kvepalai Moterims ir Vyrams Fougere

Paparčio kvepalai
Paparčio (fougere) kvepalai - sukurti vyrams ir moterims kurie vertina klasiką ir yra prisirišę prie tradicinių kanonų. Tai kompozicijos, kurios puikiai pabrėžia profesionalumą ir subrendusių vyrų ir moterų stilių.
Paparčio (fougere) kvapų šeima: Paparčio kvapų šeima dar vadinama - fuogere. Fougere pavadinimas kilęs iš prancūzų kalbos ir reiškia „papartis” Tai neįpratai intriguojanti kvapų šeima, kurios pagrindą sudaro paparčiai ir levandos. Šie kvapai įprastai būna praturtinti šviežių žolelių ir kuminų aromatais. Pirmieji šios grupės kvepalai "Fougere Royale" (Karališkasis papartis) buvo sukurti Paul Parquet 1882 metais. Šios šeimos aromatai populiariausi vyriškų kvepalų tarpe.

Fougere kvepalai moterims, iš PURE Royal kolekcijos:
FM 919FM 928

Fougere kvepalai vyrams, iš PURE (klasikinės) kolekcijos:
FM 43, FM 54, FM 63, FM 68, FM 135, FM 189, FM 464, FM 473FM 480, FM 483
Fougere kvepalai vyrams, iš PURE Royal kolekcijos:
FM 300, FM 332FM 814, FM 831FM 919FM 928

FM fougere kvepalai moterims ir vyrams, iš PURE Royal Unisex kolekcijos:

Fougere kvepalai – tai kvapų rūšis, kuriai būdingas gaivų, žolelių ir medienos natų derinys. Žodis „fougere“ prancūziškai reiškia „papartis“, o šie kvapai taip pavadinti todėl, kad juose dažnai yra levandų, ąžuolo samanų ir kumarino natų, kurios sukuria žalią ir žemišką kvapą, primenantį miško paklotę.

Fougere kvepalai paprastai yra skirti vyrams, nors yra ir kai kurių moteriškų kvepalų, kuriuose naudojamas fougere akordas. Jie dažnai laikomi klasikiniais ir sudėtingais bei yra populiarus pasirinkimas oficialioms ir profesinėms aplinkoms.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą