Gaivūs Medienos Kvepalai Vyrams FM 474

Kenzo pour Homme analogas FM 474 nebrangus kvepalai vyrams
Nebrangūs vyriški kvepalai PURE 474. Tai klasikinis vyriškas aromatas, kuris dažnai apibūdinamas kaip gaivus ir vandens kvapas su citrinos, pelargonijos ir muskuso natomis.
Kvapas atsiveria gaiviomis viršutinėmis mėtų, šalavijų ir citrinų natomis, kurios suteikia gaivinančio energijos pliūpsnio. Nusistovėjus kvapui, išryškėja pelargonijos, kardamono ir jūros natos, kurios suteikia vyriškumo. Galiausiai, pagrindinės pačiulių, sandalmedžio ir muskuso natos sukuria šiltą ir jausmingą pėdsaką, kuris išlieka kelias valandas.
Nesenstantis ir universalus kvepalų kvapas gali būti dėvimas tiek kasdienėje, tiek oficialioje aplinkoje. Kvapas turi unikalų ir išskirtinį charakterį, kuris išskiria jį iš kitų vandens kvapų. Kvepalai yra patikimas ir malonus pasirinkimas tiems, kurie ieško gaivaus ir vyriško kvapo. Tobulas vyriškas kvapas rudeniui, pavasariui ir vasarai, dienai ir nakčiai.
Kas įkvėpė sukurti šiuos klasikinius Federico Mahora kvepalus? Šių FM kvepalų kvapas panašus į Kenzzo pour Homme kvepalų kvapą. Medienos aromato FM kvepalai vyrams su vandens nata.

PURE FM 474 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: mėta, citrina
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: kardamonas, pelargonija, jūros natos
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kedras, muskusas, pačulis, sandalmedis
Kvapas: medienos.
Charakteris: nepriklausomas, patrauklus
FM 474 kvepalai įkvėpti Kenzo pour Homme aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100474
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Kenzo pour Homme analogas FM 474 nebrangus kvepalai vyrams

FM Kvepalų mėginėlis vyrams
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390474
Kaina: 00.41 €        FM 474 kvepalai įkvėpti Kenzo pour Homme kvepalų aromato

3 komentarai:

  1. Anonimiškas14:26

    Vienas iš geriausių aromatų. Kvepia jūra yra minkštas ir gilus. Puikiai gaivina karštomis vasaros dienomis. Meniškiausias ir gaiviausias iš man žinomų kvepalų. Vasarai arba kai norisi prie jūros. Puikiai išsilaiko kvapas tiek ant kūno tiek ant drabužių, suprantama ant drabužių jis išlieka ilgiau. Neįprastai geras, įdomus aromatas, o svarbiausiai, kad kvepia natūraliai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tomas13:32

    1990 tai buvo tikras vyrų kvapas, skirtas stilingam vyrui, turinčiam gerą skonį. Po daugelio metų nusipirkau naują kvepalų (FM) buteliką. Geros naujienos: nepastebėjau jokių pokyčių, panašu, kad mes vis dar perkame seną gerą aromatą.
    Kvepalų kvapas yra aplink santalą, kedro spyglius ir jūrinius niuansus. Tai tarsi pasivaikščiojimas miške netoli pakrantės. Gaivus ir ūkanotas rytas.
    Aš nerekomenduoju šio aromato karštai vasarai, nebent jei dėvėsite naktį ar šaltą dieną. Bet tai tik mano nuomonė.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas18:00

    Gaivus, jūrinis ir šiek tiek mane trikdantis aromatas. Tačiau jis turi charizmą, atpažįstamą veidą. Mane traukia atidaryti tuščią kvepalų buteliuką ir įkvėpti likusius vandenyno aidus. Tiesiog dievinu šiuos kvepalus ir nešioju antrus metus.

    AtsakytiPanaikinti