Prabangūs Medienos Aromato Kvepalai Vyrams FM 472

Creed Aventus kvepalų analogas FM 472 kvepalai internetu
FM 472 kvepalai vyramsKvepalai garsėja savo išraiškingu ir prabangiu kvapu. Jis išsiskiria harmoningu vaisių, medienos ir dūmų natų deriniu, sukuriančiu tikrai nepakartojamą aromatą.
Atsivėrusi sultingų ananasų, juodųjų serbentų ir obuolių natomis, širdyje pereina į rozmarino, dervos ir jazminų natas, o įsikuria sodriomis muskuso, pačiulių ir kedro bazinėmis natomis.
Šis prabangus aromatas tinka įvairioms progoms ištisus metus. Dėl universalumo jį galima nešioti tiek dienos, tiek vakaro renginiuose, todėl tai puikus pasirinkimas bet kuriuo metų laiku. Šiltesniais mėnesiais gaivūs ir vaisiniai elementai sukelia gyvybingumo ir žvalumo jausmą, o vėsesniu oru gilesni medienos ir dūmų atspalviai suteikia šilumos ir gylio.
FM 472 kvepalai pritaikyti šiuolaikiškam, pasitikinčiam vyrui, vertinančiam nesenstančią eleganciją ir prabangą. Kvepalai įkūnija jėgą, prabangą ir sėkmę, palikdami ilgalaikį įspūdį, kad ir kur būtų dėvimi.
Kas įkvėpė sukurti šiuos prabangius Federico Mahora kvepalus? Šių kvepalų kvapas panašus į Aventus kvepalų kvapą. Medienos aromato FM kvepalai vyrams su vaisių nata.

PURE FM 472 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, juodieji serbentai, žalioji citrina
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: obuolys, ananasas, rozmarinas, kvapiųjų kanarių derva
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: muskusas, pačulis, kedras
Kvapas: medienos.
Charakteris: išraiškingas, prabangus
FM 472 kvepalai įkvėpti Aventus aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100472
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Creed Aventus analogas FM 472 kvepalai

FM Kvepalų mėginėlis vyrams
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390472
Kaina: 00.41 €        FM 472 kvepalai įkvėpti Creed Aventus analogas

4 komentarai:

  1. Anonimiškas17:42

    Tai nuostabus, lengvas vyriškų kvepalų kvapas. Jo gaivumas, saikingas saldumas ir puikiai subalansuotos ananasų ir medienos natos, sukuria puikų kvapą. Labai universalus, šis kvapas gali būti dėvimas didžiąją metų dalį; pavasarį, vasarą, rudenį, beveik bet kuriai progai. Verti kiekvieno išleisto cento.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kvapas tvyro amžinai ir yra tikrai puikus. Gražus nuo pradžios iki pabaigos. Aš nešioju ir paprastai sakau, kad jis kvepia nuostabiai. Aš tai naudoju žiemos metu, tačiau nesu tikras, kad jis tinka vasarai.

      Panaikinti
  2. FM Kvepalai15:15

    FM Pure vyrams kvepalai. Visi FM kvepalai yra originalūs, kuriami specialiai FM Group kompanijai. FM World kvepalai. Kvepalai vyrams, kvepalai intensyvūs, nišiniai FM kvepalai - skaniausi, perkamiausi kvepalai.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas16:48

    Sėkmingo vyro kvapas. Net neįsivaizdavau, kad aromatas gali būti toks gražus. Šio aromato kontrastingos natos, todėl jis nepanašus į kitus kvepalus.

    AtsakytiPanaikinti