Rytietiški Vaniliniai Kvepalai Moterims FM 436

Paco Rabanne Olympea analogas nebrangūs kvepalai  FM 436
Nebrangūs rytietiški gėlių kvepalai PURE 436. Šis kvapas yra švelnus, sūrus ir saldus. Dėl savo kruopščiai atrinktų natų šis kvapas yra tikras šedevras daugelio nosims.
Kvapas atsiveria švelniais ir sūriais akordais. Kvapui vystantis, atsiranda subtili gėlių puokštė su rožių ir vandens lelijų užuominomis ir suteikia elegantiškumo. Bendrą kompoziciją užbaigia jausmingas ir priklausomybę sukeliantis kašmyro medienos pagrindas, derinamas su subtiliu vanilės saldumu ir gintaro šiluma.
Šie FM 436 kvepalai yra universalūs, tinkantys įvairiems sezonams ir progoms. Dėl sūrių ir gaivių viršutinių natų jis ypač tinka pavasariui, nes puikiai papildo saulėtą ir gyvybingą šio sezono orą. Tačiau dėl šiltų ir saldžių bazinių natų jis puikiai tinka vėsesniems mėnesiams, suteikdamas aromatui jaukumo ir žavesio. Vasarai jie per sunkūs, na nebent vėsi vasara, o rudeniui ir žiemai patys tie. 
Kas įkvėpė sukurti šiuos vanilinius Federico Mahora kvepalus? Šių FM kvepalų aromatas panašus į Olympea kvepalų kvapą. Rytietiški FM kvepalai moterims su gėlių nata moterims.

PURE FM 436 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: kokosas, lazdyno riešutai, pakalnutė
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: apelsino žiedas, rožė
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kašmyro medis, vanilė, gintaras
Charakteris: kerintis, maištingas
FM 436 kvepalai įkvėpti Olympea aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100436
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Paco Rabanne Olympea analogas FM 436 kvepalai

FM Kvepalų testeriai internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390436
Kaina: 00.41 €        FM 436 kvepalai įkvėpti Olympea kvepalų aromato

4 komentarai:

  1. Anonimiškas15:34

    Patiko ši FM naujiena. Nepretenzingas aromatas, saikingai saldus, o kas svarbiausia, kad ne tvankus. Čia puikūs kvepalai moterims, kurios negali nešioti saldžių ir sunkių kvepalų. Kvepalai tinka nepriklausomai ir savimi pasitikinčiai moteriai ar merginai. Užtenka vieno papurškimo ir kvapas laikosi visą dieną, o ant drabužių išlieka keletą dienų.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man irgi labai patinka sitie kvepalai👍

    AtsakytiPanaikinti
  3. subtilus kvepalų kvapas14:40

    Labai džiaugiuosi, kad nusipirkau šiuos FM kvepalus, jie yra skanūs ir šiek tiek saldūs, bet labai subtilūs. Kvepalai turi gaivų ir saldų vanilės kvapą, būtent tokį kvapą aš dažniausiai mėgstu. Kvapas buvo stiprus, ne per stiprus, bet pakankamai stiprus, kad įgautų gėlių kvapą, o kvapas išsilaikė geras kelias valandas. Tikrai pirksiu dar ne kartą!

    AtsakytiPanaikinti
  4. tiršta sūdyta vanile21:13

    Meilė iš pirmo atodūsio. Pats gražiausias saldus sūrios vanilės ir pikantiško imbiero kvapas su mandarino šlakeliu ir jazminų dvelksmu, kuris apsuks galvą ne tik jums, bet ir aplinkiniams. Man šis kvapas labai šiltas, tad nešioju žiemą, kad sušildytų ir apgaubtų savo tiršta sūdyta vanile. Kvapas moterims, kurios palieka savo pėdsaką. Kvepalų aromatas patraukia dėmesį.

    AtsakytiPanaikinti