Saldūs Nebrangūs Kvepalai Moterims FM 427

Dior Absolutely Blooming analogas kvepalai FM 427
Nebrangūs, gėlių aromato, moteriški kvepalai internetu PURE 427Kvapas yra ryškus ir putojantis, su sultingų raudonų uogų pliūpsniu, kuris iškart patraukia jūsų dėmesį. Šis vaisinis atidarymas subalansuotas su subtiliu saldumu, sukuriant gaivų ir džiaugsmingą kvapą.
Kvepalų kvapas yra turtingas saldžių ir vaisių natų mišinys, įskaitant raudonas uogas. Šie vešlūs akordai subalansuoti su iriso ir rožių atspalviais, sukuria harmoningą ir romantišką kompoziciją. Kvapui nusistovėjus, muskuso ir pačiulių užuominos sukuria gundantį ir jausmingą kvepalų pagrindą.
Tai aromatas, kuris praskaidrins jūsų dieną ir sukels šypseną veide, todėl puikiai tinka dėvėti kasdien ar ypatingomis progomis.
Šie FM 427 kvepalai puikiai tinka pavasario ir vasaros sezonams, kai jų vaisių ir gėlių natos papildo šiltą ir saulėtą orą. Jis ypač tinka kasdieniam dėvėjimui, todėl jūsų odai suteikia gaivumo ir gyvybingumo.
Kvepalai patinka moterims, kurios vertina elegantišką ir žaismingą kvapą, skleidžiantį jaunatviškos energijos pojūtį. Renkantis aprangą, kuri papildytų šiuos kvepalus, rinkitės moteriškus ir ryškius drabužius. Gėlėtas sarafanas, žaismingas sijonas su spalvinga palaidine ar prašmatnus vasariškas kombinezonas puikiai tiktų prie šių kvepalų charakterio. Kvapo vaisių ir gėlių natos dera su šviesiais ir baltais audiniais, todėl galite sukurti patrauklų ir darnų vaizdą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos žavingai saldžius Federico Mahora kvepalus? Šių FM kvepalų aromatas galimai panašus į Absolutely Blooming kvepalų kvapą. FM gėlių kvepalai moterims su vaisių nata.

PURE FM 427 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: avietės, bergamotė
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: rožė, vilkdalgis, našlaitės
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: pačulis
Kvapas: gėlių kvepalai.
Charakteris: džiaugsmingas, žavingas
FM 427 kvepalai įkvėpti Absolutely Blooming aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100427
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Dior Absolutely Blooming analogas FM 427 kvepalai

FM Kvepalų testeriai internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390427
Kaina: 00.41 €        FM 427 kvepalai įkvėpti Absolutely Blooming kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Anonimiškas17:14

    Šis kvepalų kvapas ne iš paprastųjų. Šie kvepalai tik labai saldžių kvepalų mėgėjoms. Pasipurškus iš pat pradžių kvapas labai saldus ir stiprus. Laikui bėgant šiek tiek susilpnėja, bet ant odos išlieka visą dieną, o ant rūbų net dvi paras. Tiesa ji išbandžiau esant karštai vasaros dienai, o atvėsus rudenį gal jis atsiskleis visai kitaip.

    AtsakytiPanaikinti
  2. nuostabus kvapas18:01

    Tai saldi, skambi, sodri gėlių ir raudonų uogų puokštė, pabarstyta pudra. Man labai patiko ši kompozicija. Apskritai, nuostabus kvapas tiek sudėtimi, tiek techninėmis savybėmis. Vienas iš tų kvapų, kuriuos gali dėvėti kasdien, nieko neuždusindama, bet tuo pačiu jaustis kaip tikra karalienė. Nešioju išskirtinai žiemą, o šaltyje kvepalų kvapas tampa skaidrus, pradeda žaisti ir mirgėti.

    AtsakytiPanaikinti