Pavergiantys Šilti Rytietiški Kvepalai Moterims FM 426

Paco Rabanne Lady Million Prive analogas kvepalai FM 426
Pavergiantys rytietiški kvepalai moterims PURE 426Kvepalai dvelkia prabanga ir rafinuotumu. Jo kvapas gali būti apibūdintas kaip šiltas, jausmingas ir sukeliantis priklausomybę.
Kvapas atsiveria saldžiomis ir aštriomis aviečių ir neroli natomis. Kvapui vystantis, jis atskleidžia prabangias apelsinų žiedų ir jazminų širdies natas, kurios prideda gėlių elegancijos. Galiausiai išryškėja bazinės vanilės, kašmyro medienos ir pačiulių natos, sukuriančios turtingą ir svaiginantį pėdsaką.
Dėl šiltų ir jaukių natų FM 426 kvepalai ypač tinka šaltesniais rudens ir žiemos mėnesiais, kai papildo jausmingą ir jaukią namų atmosferą. Be to, dėl mielo ir šilto charakterio jis puikiai tinka vakare ir ypatingomis progomis. Šiltas aromatas, kuris nuostabiai atsiskleidžia žiemos ar šaltomis rudens dienomis ar vakarais.
Šie kvepalai skirti pasitikinčiai ir rafinuotai moteriai, kuri mėgsta leistis į prabangius potyrius. Ji charizmatiška, elegantiška ir dvelkia paslaptingumu. Renkantis aprangą prie šių kvepalų, rinkitės tai, kas atspindėtų jų prabangų ir žavingą charakterį.
Puikus kvepalų ilgaamžiškumas šleifas, prabangus kvapas išsilaiko valandų valandas.
Kas įkvėpė sukurti šiuos šiltus Federico Mahora kvepalus? Šių FM kvepalų aromatas panašus į Lady Million Prive kvepalų kvapą. Rytietiški kvepalai moterims su vaisių nata.

PURE FM 426 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, Neroli aliejus
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: apelsino žiedas, avietė, jazminas
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: pačulis, vanilė, kašmyro medis
Charakteris: drąsus, pavergiantis
FM 426 kvepalai įkvėpti Lady Million Prive aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100426
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Paco Rabanne Lady Million Prive analogas FM 426 kvepalai

FM Kvepalų mėginėliai internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390426
Kaina: 00.41 €        FM 426 kvepalai įkvėpti Lady Million Prive kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Anonimiškas12:53

    Aromatas švelniai saldus, o kartu ir viliojantis. O šiuose kvepaluose mane patraukė ir kartu nustebino švelnaus saldumo ir šviežumo derinys. Ant odos išlieka ne per ilgiausiai, bet ant rūbų laikos neblogai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šiltas kvapas17:20

    Labai džiaugiuosi, kad pagaliau turiu šiuos kvepalus. Šiltas, šildantis, bet ne žudantis saldumas. Medienos natos gerai subalansuoja saldumą, todėl aromatas yra švelnus ir malonus. Tai tiesiog nerealus aromatas su unikalia piramide. Kvapas toks gražus, žaismingas ir tinkantis tiek dienai, tiek vakarui ir bet kuriam metų laikui. Ką aš galiu pasakyti, šis kvapas turi sielą. Vienas iš mano mėgstamiausių.

    AtsakytiPanaikinti