PURE 239 Gėlių Kvepalai su Rytietiška Nata

Burberry The Beat analogas FM 239 kvepalai internetu
FM 239 gėlių kvepalai moterims. Su ryškiomis ir energingomis natomis šie kvepalai skleidžia gaivą aplink jus. Jis pulsuoja harmoningu aštrių citrusinių vaisių, aromatingų prieskonių ir egzotiškų gėlių mišiniu, sukuriančiu intensyvumo simfoniją.
Kvepalų kvapą galima apibūdinti kaip gaivų, gyvybingą ir energingą. Jis atidaromas su kardamono ir mandarinų pliūpsniu, kuris suteikia jam gaivumo. Širdies natos atskleidžia subtilų Ceilono arbatos, rožinių pipirų ir miško varpelių mišinį, pridedant moteriškumo ir elegancijos. Galiausiai aromatas įsitvirtina šiltame ir intensyviame kedro, vetiverių ir muskuso pagrinde, sukuriant subtilų, tačiau viliojantį pėdsaką.
Dėl gaivaus ir ryškaus charakterio FM 239 kvepalai ypač tinka pavasario ir vasaros metu, kai oras yra šiltesnis ar įkaitęs. Be to, dėl energijos suteikiančių savybių jis tinkamas dėvėti dieną, nesvarbu, ar einate į biurą, ar mėgaujatės atsitiktine išvyka.
Nepamirškite, kad pats kvapas gali suteikti elegancijos kiekvienam drabužių ansambliui, todėl nebijokite eksperimentuoti su savo asmeniniu stiliumi.
Kas įkvėpė sukurti šiuos intensyvius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo kvapu prilygsta The Beat kvepalų kvapui. Gėlių kvepalai su rytietiška nata moterims.

PURE FM 239 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: kardamonas, rožiniai pipirai, mandarinas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: vilkdalgis, miško varpeliai, Ceilono arbata.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kedras, vetiveris, muskusas.
Kvapas: gėlių kvepalai su rytietiška nata
Charakteris: energingas, intensyvus
FM 239 kvepalai įkvėpti The Beat aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100239
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Burberry The Beat analogas FM 239 kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėliai internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390239
Kaina: 00.41 €        FM 239 kvepalai įkvėpti The Beat kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. Anonimiškas20:46

    Jaukus, pudriškas ir labai charizmatiškas kvepalų aromatas. Jei kam patinka pudriniai kvapai su žaliosios arbatos natomis, šis tikrai patiks. Kol kas vieninteliai kvepalai, dėl kurių norisi nusipirkti kelis buteliukus. Mano pasirinkimas kiekvienai dienai. Šiuos FM kvepalus nešioju nuolat vasarą ir pavasarį, bet šaltyje jų nenaudoju, trūksta tankumo.

    AtsakytiPanaikinti