Rytietiški Aromatiniai Kvepalai Vyrams FM 64

Giorgio Armani Black Code analogas FM 64 kvepalai internetu
FM 64 klasikiniai kvepalai vyrams. Jo žavus kvapas yra harmoningas citrusinių vaisių, aromatinių ir medienos natų mišinys, sukuriantis jausmingą kompoziciją.
Kvapas atsiveria gaiviomis citrusinių vaisių natomis, įskaitant mandariną ir citriną. Šiuos akordus papildo subtilios gėlių natos, pavyzdžiui, alyvuogių žiedai, suteikiantys kvapui rafinuotumo.
Kvapui vystantis, širdies natos atskleidžia savo aromatingą charakterį, su anyžių ir gvajako medienos natomis. Šie elementai prisideda prie aromato šiltumo ir jausmingumo.
Pagrindinės kvepalų natos – rozmarinas, muskusas ir tonka pupelės. Šie turtingi ir malonūs ingredientai suteikia kvapui gilios ir jausmingos auros, palikdami ilgalaikį įspūdį tiems, kurie jį mėgsta.
Šis žavus aromatas tinka įvairioms progoms ištisus metus. FM 64 kvepalų universalumas leidžia jos dėvėti tiek oficialioje, tiek kasdienėje aplinkoje. Tačiau dėl šilto ir šiek tiek pikantiško pobūdžio jis ypač tinka vėsesniems rudens ir žiemos mėnesiams.
Kvepalai skirti šiuolaikiškam ir rafinuotam vyrui, vertinančiam nesenstančią eleganciją. Šis kvapas papildo rafinuotą naudotojo stilių ir suteikia žavesio jo bendrai asmenybei.
Kas įkvėpė sukurti šiuos aistringus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu prilygsta Black Code kvepalų kvapui.

PURE FM 64 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: mandarinas, kedras, anyžiai.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: rozmarinas, alyvmedžio žiedai.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: muskusas, gvajoko medis, tongapupės.
Kvapas: rytietiškas su ambros nata.
Charakteris: skoningas, aistringas
FM 64 kvepalai įkvėpti Black Code aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100064
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Giorgio Armani Black Code analogas FM 64 kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėlis vyrams
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390064

1 komentaras:

  1. Anonimiškas11:04

    Viliojantis ir gilus savimi pasitikinčio vyro aromatas. Kvepalai nėra griežti, aromatas šiltas ir apgaubiantis. Manau, kad jis labiau tinkamas šaltajam sezonui, bent man asmeniškai patinka, kaip šaltyje atsiveria kvapas.

    AtsakytiPanaikinti