Gaiviai Aštrūs Kvepalai Vyrams FM 57

Lacoste Pour Homme analogas FM 57 kvepalai internetu
PURE 57 pigūs geri kvepalai vyrams. Unikalus natų derinys sukuria gaivų ir viliojantį kvapą, todėl tai puikus pasirinkimas vyrams, norintiems padaryti ilgalaikį įspūdį.
Kvepalai atsiskleidžia vaisinio gaivumo pliūpsniu, kuris gaivina ir pakelia nuotaiką. Kvapui nusistovėjus, atskleidžiamos cinamono ir rožinių pipirų širdies natos, kompozicijai pridedant šilumos ir aštrumo. Pagrindinės vanilės ir Jamaikos romo natos suteikia švelnų ir vyrišką atspalvį.
Šis aromatas yra universalus ir tinkamas įvairioms progoms ištisus metus. Dėl ryškaus ir energingo charakterio FM 57 kvepalai puikiai tinka pavasariui ir vasarai, šiltoms dienoms suteikia gaivaus prisilietimo. Kvepalai gali būti dėvimi ir dieną, ir naktį, nes jų gerai subalansuotas natų mišinys sklandžiai pereina iš dienos gaivumo į vakaro šilumos aromatą.
Jo aromatinga kompozicija patinka tiems vyrams, kurie vertina klasikinį ir šiuolaikišką aromatą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gaiviai aštrius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu prilygsta Lacoste Pour Homme kvepalų kvapui. 

PURE FM 57 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: slyva, obuolys, bergamotė.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: cinamonas, rožiniai pipirai.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vanilė, Jamaikos romas.
Kvepalai: citrusiniai su vaisių vaisių nata.
Charakteris: labai saulėtas, profesionalus
FM 57 kvepalai įkvėpti Lacoste Pour Homme aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100057
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Lacoste Pour Homme analogas FM 57 kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėlis vyrams
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390057
Kaina: 00.41 €        FM 57 kvepalai įkvėpti Lacoste Pour Homme kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Anonimiškas13:16

    Vienas iš seksualiausių vyriškų kvepalų. Man šis kvapas patinka. Labai traukia savo rafinuotumu ir vyriškumu. Puikiai atsikleidžia vanilė, esanti bazinėje natoje. Kvapas išsilaiko pakankamai ilgai ant kūno, o ant drabužių galima užuosti ir kitą dieną.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vaisinis, šiltas, nuostabus kvapas. Nebrangu, bet pakankamai solidžiai kvepia. Kvapas vis dar gana modernus. Saldus, slyvų ir šiek tiek vanilės solo. Pagrindas laikosi labai ilgai. Tinka tiek išvykai, tiek darbui, tiek pasimatymams.

    AtsakytiPanaikinti