Šipriniai Aromatiniai Kvepalai Vyrams FM 56

Dior Fahrenheit kvepalų analogas FM 56 gera dovana internetu
PURE 56 nebrangūs kvepalai vyramsJame dera unikalus vyriškų ir šiltų natų mišinys, todėl kvapas yra stiprus ir rafinuotas. Tai neabejotinai klasika tarp kvapų. Jei ieškote kažko unikalaus ir klasikinio, tai gali būti tik šie kvepalai.
Kvapas atsiveria ryškiomis viršutinėmis citrusinių vaisių natomis, įskaitant mandarinus ir greipfrutus, kurios suteikia gaivaus energijos pliūpsnio. Kvapui vystantis, atsiskleidžia prieskonių širdies natos, tokių kaip muskato riešutas ir gvazdikas, kurios suteikia kvapui gilumo ir sudėtingumo. Galiausiai kvepalai įsitvirtina šiltame ir jausmingame dervos ir kadagio pagrinde, sukurdami viliojančią ir nenumaldomą žavesį.
Šis išskirtinis kvapas geriausiai tinka vėsesniais rudens ir žiemos mėnesiais, kai jo drąsios ir dūminės natos tikrai puikiai kvepia. Dėl savo universalumo FM 56 kvepalus galima nešioti tiek dieną, tiek naktį, todėl tai puikus pasirinkimas bet kokiai progai.
Kvepalai skirti pasitikinčiam ir rafinuotam vyrui, kuris vertina unikalų ir įsimintiną aromatą. Jis įkūnija nuotykių ir žavesio jausmą, patrauklus tiems, kurie priima savo individualumą ir skleidžia charizmą.
Kai reikia derinti aprangą su šiuo išskirtiniu aromatu, rinkitės tai, kas papildytų vyrišką ir rafinuotą kvepalų charakterį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos energingus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu galimai prilygsta Farhrenheit kvepalų kvapui. Gyvybingas, jausmingas šiprinis odos dvelksmas.

PURE FM 56 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: greipfrutas, levanda, muskato riešuto žiedai, sausmedis.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: avietė, heliotropas, gvazdikai.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kedras, sakai, kadagys.
Kvapas: šiprinis su medžio nata.
Charakteris: įkaitina aistras, energingas
FM 56 kvepalai įkvėpti Fahrenheit aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100056
Kaina: 23.43 €        kvepalų Dior Fahrenheit analogas FM 56 kvepalai gera dovana

FM Kvepalų mėginėlis vyrams
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390056

2 komentarai:

  1. Anonimiškas16:48

    Tai labai unikalus aromatas, kurį žmonės myli arba jo nekenčia. Man tai šiltas, pikantiškas ir seksualus kvapas. Puikūs kvepalai tikriems vyrams. Rekomenduoju, geri kvepalai už super mažą kainą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas20:40

    Kai oras drėgnas, jis atskleidžia labai gražius bruožus, suskirstytas į daugybę kvapo kompozicijų, smogia gilumu. Oi, tai klasika.

    AtsakytiPanaikinti