Švieži Medžio Kvapo Kvepalai Vyrams FM 457

Paco Rabanne Invictus analogas FM 457 kvepalai internetu
FM 457 klasikiniai kvepalai vyramsKvepalai yra gaivinantys, skleidžiantys pasitikėjimą ir vyriškumą. Kvepalų kvapas pasižymi harmoningu gaivių ir šiltų natų deriniu.
Viršutinėse natose yra gaivus greipfrutų ir jūros akordo derinys, suteikiantis gaivumo pliūpsnį, kuris pakelia nuotaiką. Kvapui nusistovėjus, širdies natos atskleidžia unikalų aromatingų lauro lapų ir jazminų derinį, pridedant gylio ir minimalizmo. Galiausiai pagrindinės pačiulių, ąžuolo samanų ir ambros natos sukuria šiltą ir gundantį pėdsaką.
Dėl gaivių ir vandens natų FM 457 kvepalai ypač tinka pavasario ir vasaros mėnesiams, kai oras šiltesnis.
Kvepalai dvelkia jaunatviška energija, kuri ir žavi, ir vilioja, todėl tinka įvairaus amžiaus vyrams. Šis aromatas puikiai dera su įvairiais drabužiais, bet kokiai progai pridedant minimalizmo.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gaivius Federico Mahora kvepalus? Šie FM Group kvepalai savo kvapu prilygsta Invictus kvepalų kvapui. Medienos kvapo FM kvepalai vyrams su vandens nata.

PURE FM 457 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: greipfrutas, mandarinas, vandens natos.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, laura lapai.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: ambra, pačulis, ąžuolo samanos.
Kvapas: medžio su vandens nata.
Charakteris: gaivus, minimalistinis
FM 457 kvepalai įkvėpti Invictus aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100457
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Paco Rabanne Invictus analogas FM 457 kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėlis vyrams
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390457
Kaina: 00.41 €        FM 457 kvepalai įkvėpti Invictus kvepalų aromato

3 komentarai:

  1. Nr 121:55

    Man šie kvepalai yra Nr 1. Jie ne tik kvepia seksualiai, švariai ir lengvai, bet ir ilgai išlieka be aitrumo ar saldumo. Jų nereikia daug, nes jie yra gana stipraus kvapo, nepaisant to, kad kvepalai yra lengvi ir gaivūs. Tai puikus kvapas bet kokio amžiaus vyrams. Maža kaina geras pristatymas, rekomenduoju.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Viltė20:14

    Šiuos kvepalus pirkau kaip dovaną broliui už vidurinės mokyklos baigimą ir jie kvepia fenomenaliai. Kvapas nėra per stiprus, bet ne per subtilus ir tikrai gerai išlieka ant odos. Tai ne tik seksualus ir švarus kvapas, bet ir ilgalaikis, be aitrumo. Visada perku dabar kaip dovaną vyrams. Šis kvapas išlieka visą dieną. Tai puikūs kvepalai pavasariui, vasarai ir rudeniui. Aš rekomenduoju šiuos kvepalus visiems.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas11:03

    Jei ieškote kasdienio kvapo, tai yra puikus pasirinkimas. Kvapas prasideda saldžiai aštriai ir palaipsniui virsta medienos aromatu. Kvepalai turi puikų stiprų kvapą, kuris išlieka visą dieną. Rekomenduojama visiems vyrams, turintiems dinamišką gyvenimo būdą, ieškantiems saldžiai gaivaus aromato su medienos kvapu.

    AtsakytiPanaikinti