Saldūs Rytietiški Vaisių Kvepalai FM 413 Jai

Lancome La Vie est Belle analogas populiariausi kvepalai FM 413
PURE 413 kvepalai moterims. Šie kvepalai yra plačiai pripažinti dėl savo saldaus, pudrinio ir moteriško kvapo, skleidžiančio prabangos jausmą.
Kvepalų kvapas yra harmoningas saldžių ir gėlių natų derinys. Jį atidaro sultingos kriaušės ir juodųjų serbentų pliūpsnis, kuriuos subtiliai subalansuoja grakšti vilkdalgių ir apelsinų žiedų esencija. Kvepalui nusistovėjus, išryškėja šiltos ir guodžiančios pačiulių ir vanilės natos, kurios suteikia kompozicijai gylio ir prabangos. Tai sodrus, šiltas ir jausmingas aromatas.
FM 413 kvepalai ypač tinka tiek pavasariui, tiek rudeniui, nes jo gėlių ir vaisių natos gražiai dera su besikeičiančiais metų laikais. Kvapas dvelkia elegancija ir rafinuotumu, todėl tinkamas dėvėti tiek dieną, tiek vakare. Nesvarbu, ar dalyvaujate oficialiame renginyje, ar mėgaujatės atsitiktine išvyka, šie kvepalai nepriekaištingai papildys bet kokią progą.
Sukurtas šiuolaikiškai, pasitikinčiai moteriai, šis aromatas įkūnija moteriškumą, džiaugsmą ir prabangą. Derinkite jį su elegantiška apranga, kad būtumėte tikrai žavingos.
Kas įkvėpė sukurti šiuos saldžius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo kvapu panašūs į La Vie est Belle kvepalų kvapą. Aromatas įkvepia pasirinkimą gyventi savo gyvenimą ir pripildyti jį grožiu bei harmonija.

PURE FM 413 kvapo natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: juodieji serbentai, kriaušė.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: vilkdalgis, jazminas, apelsinmedžio žiedas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: šokoladiniai saldainiai, pačulis, vanilė.
Charakteris: kupinas saldumo, truputį žaismingas
FM 413 kvepalai įkvėpti La Vie est Belle aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100413
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Lancome La Vie est Belle analogas FM 413 populiariausi kvepalai moterims

FM Kvepalų mėginėliai internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390413
Kaina: 00.41 €        FM 413 kvepalai įkvėpti La Vie est Belle kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. geriausi visų laikų moteriški kvepalai18:32

    Tai mano mėgstamiausi FM kvepalai. Man patinka saldus šių kvepalų kvapas. Kvepia be galo nuostabiai, seksualiai, išlieka visą dieną. Neperpurkškite, kitaip kvapas bus per stiprus. Puikiai tinka šaltam orui. Sulaukiu komplimentų tiek iš vyrų, tiek iš moterų.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Lidija21:43

    Mano skoniui, nuostabiai kvepia. Žinoma, toks ryškus, pastebimas, saldus – tinka ne kiekvienam ir ne kasdien, būtent ypatingoms progoms. Tai tarsi vakarinė suknelė, išskirtinis drabužis, išaustas iš kvapų.
    Šis kvapas pirmą kartą man buvo padovanotas prieš 3 metus. Nedaug šiuolaikinių prabangių kvepalų gali pasigirti tokiu laukiniu populiarumu, kone klasika.

    AtsakytiPanaikinti