Skaidrūs Gėlių Rytietiški Kvepalai Jai FM 355

Trussardi Donna Trussardi 2011 analogas FM 355 kvepalai pigiau
PURE Royal 355 kvepalai moterims. Kvepalų kvapas yra harmoningas gėlių, vaisių ir medienos natų mišinys, sukuriantis įvairiapusę patirtį.
Kvepalai atsiskleidžia gyvybingų vaisių pliūpsniu, kuris suteikia kompozicijai gaivaus ir energingo prisilietimo. Kvapui vystantis, subtilių gėlių natų puokštė įkvepia aromatui moteriškumo ir grakštumo. Pagrindinės kvepalų natos atskleidžia šiltą ir jausmingą kedro, sandalmedžio ir vanilės mišinį. Šie sumedėję ir šilti akordai suteikia kvapui ilgalaikį gylį ir viliojančią žavesį, todėl jis toks gundantis.
Šis aistringi FM 355 kvepalai yra universalūs ir tinkamas įvairioms progoms ištisus metus. Dėl gaivių ir vaisių viršutinių natų jis ypač tinka pavasariui ir vasarai, nes sukelia gyvybingumo ir žaismingumo pojūtį. Tačiau sodrios ir jaukios pagrindinės natos taip pat yra puikus pasirinkimas rudeniui ir žiemai, šaltesnėms dienoms suteikiančios šilumos ir rafinuotumo.
Kvepalai skirti moderniai moteriai, vertinančiai klasikinį grožį ir nesenstančią eleganciją. 
Kas įkvėpė sukurti šiuos aistringus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo kvapu prilygsta Trussardi 2011 kvepalų kvapui.

PURE Royal FM 355 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: citrusinių vaisių natos.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminų arbata, lelija.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kedras, sandalmedis, vanilė.
Kvapas: gėlių su rytietiška nata.
Charakteris: aistringas, patrauklus
FM 355 kvepalai įkvėpti Trussardi 2011
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170355
Kaina: 40.33 €       Trussardi Donna Trussardi 2011 analogas FM 355 kvepalai pigiau

FM Kvepalų mėginėlis pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390355
Kaina: 00.41 €        FM 355 kvepalai įkvėpti Donna Trussardi 2011

2 komentarai:

  1. Anonimiškas17:15

    Klasikiniai gėlių kvepalai rytietiška gaida. Kaip buvo taip ir tebėra vienas iš mėgstamiausių kvepalų. Nors kvapas sunkus, bet kilnus, kvapų piramidės didelė, daug skirtingų kvapų susimaišo. Kvapas pasklinda plačiai ir laikosi apie 3-4 h.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai malonus ir lengvas kvapas. Ilgą laiką ieškojau pakaitalo savo mėgstamiems kvepalams. Nesu sunkių ir sudėtingų kvapų mėgėja, jie mane smaugia ir nemanau, kad įmanoma juos nešioti darbe.
    Šie FM kvepalai yra gaivūs ir šilti. Man tai yra standartiniai kvepalai, kuriuos galima nešioti per karštį, biure ir žiemą ant šaliko. Kvapas yra labai universalus. Šie kvepalai man kelia euforiją, meilę iš pirmo kvapo.

    AtsakytiPanaikinti