Šilti Raiškūs Rytietiški Kvepalai Vyrams FM 335

Tom Ford Oud Wood analogas FM 335 prabangus vyriški kvepalai
PURE Royal 335 prabangūs kvepalai vyrams. Kvepalai yra modernūs ir prabangūs, skleidžiantys šilumą ir prabangą. Jo kvapas yra kerintis šiltų ir medienos natų mišinys su ryškiu oud akordu, kuris prideda paslaptingumo ir žavesio.
Aromatas atsiveria sodria ir dervinga oud nata, kurią gražiai subalansuoja egzotiškų prieskonių užuominos ir dūminiai atspalviai. Besivystant kvapui, jis atskleidžia kreminę ir aksominę tekstūrą dėl harmoningo vanilės, vetiverijų ir ambros derinio. Rezultatas – šiltas ir aštrus aromatas, todėl puikiai tinka pasitikintiems ir išrankiems vyrams.
Dėl šilto ir išskirtinio pobūdžio FM 335 kvepalai ypač tinka vėsesniais mėnesiais, pavyzdžiui, rudenį ir žiemą. Jis taip pat puikiai tinka vakariniams drabužiams ir ypatingoms progoms, kai norite padaryti ilgalaikį įspūdį.
Kvepalai skirti šiuolaikiškam, rafinuotam vyrui, vertinančiam smulkmenas gyvenime. Šis aromatas įkūnija eleganciją, pasitikėjimą ir nuotykių jausmą. Jis patinka vyrams, nebijantiems išsiskirti iš minios ir vertinantiems kokybę bei meistriškumą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos šiltus, šiuolaikiškus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai vyrams savo kvapu prilygsta Tom Oud Wood kvepalų kvapui.

PURE Royal FM 335 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: juodoji dalbergija, kardamonas, pipirai.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: vetiveris, agarmedis (ūdas).
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vanilė, ambra.
Kvapas: rytietiškas su medžio nata.
Charakteris: raiškus, šiuolaikiškas
FM 335 kvepalai įkvėpti Oud Wood aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170335
Kaina: 40.33 €       Kvepalų Tom Ford Oud Wood analogas FM 335 prabangus vyriški kvepalai

FM Kvepalų testeriai pigiai internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390821
Kaina: 00.41 €        FM 335 kvepalai įkvėpti Oud Wood kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Anonimiškas11:42

    Labai gražus vyriškas, rytietiškas aromatas su medienos nata. Kvapas asocijuojasi su vetiveriu, ąžuolu ir žole nors aprašyme ir nesimato. Geriausiai kvepalai atsikleidžia ankstyvą pavasarį. Kai kvepi šiuo kvapu, tai ir komplimentų netrūksta.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vieni geriausių kvepalų, kokius esu užuosęs. Jame nėra provokacijos ir vulgarumo, kurį turi dauguma šiuolaikinių kvapų. Šiuose kvepaluose tvyro ramybės pojūtis. Tik ramybė ir pasitikėjimas, ramybė ir kantrybė. Ir lėtumo jausmas. Kai supranti, kad nebėra prasmės kažkur bėgti ir blaškytis tam, kad nuveiktum kuo daugiau šiame gyvenime.

    AtsakytiPanaikinti