Aromatiniai Medienos Kvepalai Vyrams FM 334

Hermès Terre D'Hermès analogas pigiau FM 334 kvepalai internetu
PURE Royal 334 prabangūs kvepalai vyrams. Jis garsėja unikaliu žemės ir medienos natų mišiniu, sukuriančiu šiltą ir gaivų kvapą su prieskonių užuomina.
Kvapas prasideda citrusinio greipfruto pliūpsniu, po kurio skleidžia prieskonių šilumą, tokių kaip pipirai ir vetiveris. Nusistovėjęs kvapas atskleidžia savo žemiškas kedro ir pačiulio natas, suteikdamas jam ryškų ir vyrišką charakterį.
Šis aromatas yra universalus ir tinkamas įvairioms progoms ištisus metus. Dėl žemiškų ir medienos natų FM 334 kvepalai ypač tinka rudens ir žiemos sezonams, kai gaivus oras padidina jo sodrumą. Tačiau dėl gaivių ir citrusinių atspalvių jis gaivina pavasarį ir vasarą, todėl jis tinkamas ištisus metus.
Tai patinka žmonėms, kurie vertina geresnius gyvenimo dalykus ir turi įžvalgų kvapų skonį. Šis kvapas įkūnija vyrą, kuris yra pasitikintis savimi ir turi magnetinę aurą. Kvapo sudėtingumas ir gylis atspindi daugialypę dėvėtojo prigimtį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos klasikinius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai vyrams savo kvapu prilygsta Hermes Terre kvepalų kvapui.

PURE Royal FM 334 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: greipfrutas, apelsinas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: pelargonijų lapai, juodieji pipirai, rožiniai pipirai.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kedras, vetiveris, pačulis.
Kvapas: medienos su pačiulio nata.
Charakteris: gaivinantis, truputį pikantiškas
FM 334 kvepalai įkvėpti Terre D'Hermes aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170334
Kaina: 40.33 €      Kvepalų Hermès Terre D'Hermès analogas FM 334 kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėliai vyrams
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390334
Kaina: 00.41 €        FM 334 kvepalai įkvėpti Terre D'Hermes kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. kvepalai Nr.117:09

    Kiek jau išbandyta vyriškų kvepalų, bet aš vis dar laikau šiuos kvepalus vyrišku aromatu Nr.1. Manau, šį drąsiai gali įsigyti vyrai, kuriuos sunku įtikti renkantis kvepalus. Tai kilnus ramybės aromatas pasitikinčiam vyrui. Puikiai tinka tiems, kurie dirba biure.

    AtsakytiPanaikinti