Gaivūs Fougere Kvepalai Vyrams FM 332

Ralph Lauren Polo Blue Sport analogas FM 332 kvepalai internetu
PURE Royal 332 prabangūs kvepalai vyrams. Kvepalams būdingas gaivus ir vandens aromatas, persmelktas energizuojančių žolelių ir prieskonių. Jis sukuria harmoningą balansą tarp gyvos, sportiškos dvasios ir rafinuotos, vyriškos elegancijos. Citrusinių vaisių, žolelių ir medienos natų derinys sukuria universalų ir visapusišką aromatą, kuriuo gali mėgautis daugelis.
Gaivaus ir energingo charakterio kvepalai ypač tinka pavasario ir vasaros sezonams, kai oras šiltas ir saulėtas. Lengvas ir kupinas energijos aromatas puikiai papildo veiklą lauke ir laisvalaikio pramogas dienos metu, kai labiausiai vertinamas gaivus kvapas.
Šis aromatas skirtas šiuolaikiškam, aktyviam vyrui, kuris vertina rafinuotumo ir sportiškumo derinį. FM 332 kvepalai patinka asmenims, mėgstantiems nuotykių kupiną gyvenimo būdą ir ieškantiems kvapo, kuris įkūnytų jų dinamišką asmenybę.
Renkantis aprangą prie kvepalų, tinka laisvalaikio ir sportinio stiliaus pasirinkimas. Rinkitės patogius ir stilingus drabužius, tokius kaip polo marškinėliai, šortai. Šie kvepalai sustiprina bendrą gerai prižiūrimo, savo išvaizda besididžiuojančio vyro įvaizdį. Aromatas, kurį gali nešioti daugybė vyrų, kurie vertina gaivius, švarius kvapus.
Kas įkvėpė sukurti šiuos lengvus, gaivius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai vyrams savo kvapu prilygsta Polo Blue Sport kvepalų kvapui.

PURE Royal FM 332 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: žalieji obuoliai, mėta, mandarinas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: imbieras, šalavijas, paparti.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: ąžuolo samanos, sandalmedis, muskusas.
Kvapas: fougere su muskuso nata.
Charakteris: lengvas, kupinas energijos
FM 332 kvepalai įkvėpti Polo Blue Sport aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170332
Kaina: 40.33 €      Kvepalų Ralph Lauren Polo Blue Sport analogas FM 332 kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėliai vyrams
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390332
Kaina: 00.41 €        FM 332 kvepalai įkvėpti Polo Blue Sport kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Anonimiškas14:11

    Kvapas, balansuojantis ties plona linija tarp gaivumo ir skanaus saldumo. Apskritai FM gamina gana kokybiškus kvepalus, tuo įsitikinau.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas18:30

    Kvepalai kvepia itin gaiviai ir švariai. Puikiai tinka darbui, dienoms parke, bendravimui. Nieko įžeidžiančio ar provokuojančio. Tiesiog tikrai malonus kvapas nuostabiame buteliuke. Puikus, gaivus kvapas, kuris galėtų būti perkamiausias ir didžiulis hitas, jei būtų parduodamas geriau. Taip pat tinka bet kokio amžiaus vyrams. Vienas geriausių kvapų, su kuriais esu susidūręs.

    AtsakytiPanaikinti