Nesutramdomi Medienos Kvepalai Vyrams FM 327

Chanel Blue de Chanel analogas pigiau FM 327 kvepalai internetu
PURE Royal 327 prabangūs kvepalai vyrams. Kvepalai yra galingi, skleidžiantys gaivų ir pikantišką aromatą. Jo kvapas yra harmoningas medienos ir aromatinių natų mišinys, sukuriantis neprijaukintus ir galingus kvepalus.
Universalios sudėties kvepalai įvairioms progoms ištisus metus. Dėl gaivių ir trapių akordų jis ypač tinka pavasario ir vasaros sezonams. Dienos metu šis aromatas kvepia ryškiausiai, todėl puikiai tinka kasdienėms išvykoms, biuro aplinkai ar net oficialiems renginiams.
FM 327 kvepalų neprijaukintas ir galingas aromatas patinka ir jauniems, ir subrendusiems, todėl jis yra universalus kvapas. Kvapas, derinamas su klasikiniu ir rafinuotu drabužiu, sukuria harmoningą ansamblį, kuris puikiai papildo kvepalų aromatą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos nesutramdomus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai vyrams savo kvapu prilygsta Blue de Chonel kvepalų kvapui.

PURE Royal FM 327 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: greipfrutas, rožiniai pipirai.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: muskato riešutas, imbieras, jazminas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vetiveris, pačulis, gauruotasis švitrūnas.
Kvapas: medienos su pačiulio nata.
Charakteris: nesutramdytas, stiprus
FM 327 kvepalai įkvėpti Blue de Chanel aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170327
Kaina: 40.33 €      Kvepalų Chanel Blue de Chanel analogas FM 327 kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėliai vyrams
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390327
Kaina: 00.41 €        FM 327 kvepalai įkvėpti Blue de Chanel kvepalų aromato

3 komentarai:

  1. Stiprūs kvepalai12:21

    Kaip tik vakar išbandžiau šiuos kvepalus, iš mėginėlio, pirkau su savo užsakytais FM kvepalais. Jis turi gilų, elegantišką ir rafinuotą kvapą. Kvapas yra sunkus, todėl purškite jį atsargiai. Kvepalai skirti rudeniui ir žiemai, bet aš nešioju šį kvapą ištisus metus!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas13:31

    Tiesą sakant, vieni geriausių vyriškų kvepalų. Šis aromatas yra sudėtingas ir gražus, nes tai chimera, kuri keisis bet kokiu oru ir kiekvienoje naujoje aplinkoje.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Geriausi kvepalai vyrui18:54

    Geriausi kvepalai vyrui. Tai labai elegantiškas, subtilus, rafinuotas aromatas, puikiai tinkantis kasdieniam dėvėjimui, biure ir iškilmingiems renginiams, kuriems reikalingas kostiumas ir kaklaraištis. Kvepalai yra gaivūs ir citrusiniai, o vėliau turi šiek tiek medienos ir aštrių natų. Jei jums patinka greipfrutai ir medžio natos, jums tai tikriausiai patiks. Kvepalai tinka kiekvienam sezonui, nes jie turi charakterį išgyventi šaltesnius mėnesius ir gaivumą, kad spindėtų karštesniais mėnesiais. Tai tikrai universalus kvapas, kuris neįžeis nė vieno ir patiks visiems.

    AtsakytiPanaikinti