Aistringi Rytietiški Vyriški Kvepalai FM 326

Hugo Boss Boss Bottled Night analogas FM 326 kvepalai internetu
PURE Royal 326 prabangūs rytietiški kvepalai vyrams. Kvepalai turi žavingą aromatą, kuris skleidžia gundantį ir jausmingą aromatą. Sukurtas su pudros ir medienos natų mišiniu, šis kvapas suteikia unikalią patirtį, kuri tikrai paliks ilgalaikį įspūdį.
Kvapas atsiveria beržo lapų pliūpsnio natomis, kurios kompozicijai suteikia gyvybingumo. Kvapui vystantis, atskleidžiamos afrikietiškos žibuoklės ir kardamono širdies natos, kurios bendram aromatui suteikia jausmingumo. Bazinės medienos ir muskuso natos suteikia šiltą ir gundantį pagrindą, sukurdamos puikią pudros ir vyriškumo pusiausvyrą.
FM 326 kvepalai dėl savo gilaus ir sodraus charakterio ypač tinka vėsesniems sezonams, pavyzdžiui, rudeniui ir žiemai. Dėl tamsesnių tonų ir aromatinių akordų kvepalai yra puikus pasirinkimas vakarinei aprangai, bet kokiai progai suteikiant jausmingumo. Nesvarbu, ar dalyvaujate oficialiame renginyje, ar mėgaujatės nakvyne, šis aromatas sustiprins jūsų buvimą ir leis jums jaustis nenugalimai.
Šis kvapas skirtas šiuolaikiškam, savimi pasitikinčiam vyrui, skleidžiančiam žavesį ir charizmą. Kvepalai patinka tiems, kurie vertina gundantį ir vyrišką aromatą, atspindintį jų stiprią asmenybę.
Dėvėdami šį kvapą, rinkitės gerai pritaikytus tamsių atspalvių drabužius, kad papildytumėte jo eleganciją.
Kas įkvėpė sukurti šiuos aistringus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai vyrams savo kvapu prilygsta Bottled Night kvepalų kvapui.

PURE Royal FM 326 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: beržo lapai.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: kardamonas, afrikinės žibuoklės.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: medienos natos, muskusas.
Kvapas: rytietiškas su medžio nata.
Charakteris: viliojantis, aistringas
FM 326 kvepalai įkvėpti Bottled Night aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170326
Kaina: 40.33 €     Kvepalų Hugo Boss Bottled Night analogas FM 326 kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėliai vyrams
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390326
Kaina: 00.41 €        FM 326 kvepalai įkvėpti Bottled Night kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Anonimiškas12:28

    Šiuos kvepalus padovanojau savo vaikinui, labai malonu jausti ant jo šį sodrų aromatą. Šis kvapas puikiai tiks vakare.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas19:51

    Gėlių kvapas, subalansuotas medienos natomis, kurios paverčia jį vyrišku aromatu. Švarus vyriškas aromatas, kurį galima nešioti dieną ir naktį, tiek šiltu, tiek šaltu oru, nors, sakyčiau, geriausias pavasariui ir rudeniui. Tai nė iš tolo neprilygsta jaunatviškam žaismingam kvapui, tai tiesiog gražus vyriškas kasdienis aromatas. Man patinka jį dėvėti, kai noriu kažko gražaus ir ne per daug įspūdingo.

    AtsakytiPanaikinti