Prabangūs Rytietiški Citrusiniai Kvepalai FM 301

Diesel Only The Brave analogas FM 301 kvepalai internetu
PURE Royal 301 prabangūs kvepalai vyrams. Kvepalai turi stiprų aromatą, skleidžiantį vyriškumą ir pasitikėjimą. Jo energinga kompozicija yra medienos, rytietiškų natų mišinys, sukuriantis stiprų kvapą, paliekantį ilgalaikį įspūdį.
Kvapas prasideda gaiviais citrusiniais akordais, įskaitant citriną ir mandariną, kurie suteikia gyvybingą ir gaivų pradžią. Kvapui nusistovėjus, širdies natos atskleidžia intriguojantį kalendros, žibuoklės ir kedro mišinį, suteikiantį kvapui gilumo ir sudėtingumo. Galiausiai, pagrindinės gintaro ir gauruotojo švitrūno natos sukuria šiltą ir galingą pagrindą, kuris išlieka ant kūno ar drabužių.
FM 301 kvepalų energingas ir galingas charakteris puikiai dera su rudens ir žiemos šalčio spalvomis. Jis yra universalus ir gali būti dėvimas tiek dieną, tiek vakare, todėl puikiai tinka įvairioms progoms.
Šis aromatas skirtas vyrui, kuris nebijo išsakyti savo nuomonės ir palikti ilgalaikį įspūdį.
Tai vyriškas kvapas, kuris gali patikti jaunesniems vyrams, kurie mėgsta drąsų, aštrų aromatą. Kvepalai yra unikalūs ir ilgai išliekantys.
Kas įkvėpė sukurti šiuos prabangius Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu prilygsta Only The Brave kvepalų kvapui. Šie FM kvepalai skirti visiems vyrams, kurie nori būti šaunūs ir drąsūs.

PURE Royal FM 301 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: mandarinas, citrina.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: kedras, kalendra.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: ambra, gauruotasis švitrūnas.
Kvapas: rytietiškas su medžio nata.
Charakteris: energingas, stiprus
FM 301 kvepalai įkvėpti Only The Brave aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170301
Kaina: 40.33 €      Kvepalų Diesel Only The Brave analogas FM 301 kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėliai vyrams
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390301
Kaina: 00.41 €        FM 301 kvepalai įkvėpti Only The Brave kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. Anonimiškas12:17

    Kvapas ypač geras pradžioje, pudros natos, kurios, deja, išsilaiko mažiau nei valandą. Pradžios natos greitai išblunka, bet bazė išsilaikė beveik 8 valandas ir yra gana gera.

    AtsakytiPanaikinti