Prabangūs Lengvi Fougere Kvepalai Vyrams FM 300

Dior Homme Sport analogas pigiau FM 300 kvepalai internetu
PURE Royal 300 prabangūs kvepalai vyramsKvepalai turi gaivų ir dinamišką kvapą, skleidžiantį sportiškos elegancijos jausmą. Šis kvapas sujungia dinamišką citrusinių, aromatinių ir medienos natų mišinį, todėl gaunamas lengvas, bet energingas aromatas.
Viršutinės kvepalų natos atsiveria kvapnios citrinos ir sultingo greipfruto pliūpsniu, sukuriant gyvą ir pakilią pradžią. Kvapui nusistovėjus, širdies natos atskleidžia harmoningą imbiero ir levandų mišinį, pridedant aštrumo ir šilumos. Pagrindinė kedro nata suteikia subtilų medienos atspalvį ir sukuria vyrišką atspalvį.
Šis kvapas ypač tinka pavasario ir vasaros sezonams, kai jo lengvas ir dinamiškas charakteris tikrai veikia. FM 300 kvepalai puikiai tinka kasdieniam dėvėjimui, ypač dirbant lauke ar sportuojant. Nesvarbu, ar lankotės sporto salėje, ar bėgiojate, ar mėgaujatės kasdieniais priešpiečiais, kvepalai yra puikus pasirinkimas papildyti jūsų energingą ir aktyvų gyvenimo būdą.
Šis kvapas puikiai tinka šiuolaikiškam, pasitikinčiam vyrui, mėgstančiam būti aktyviam ir sveiko gyvenimo būdo. Tad sportiškas stilius būtų idealus. Suderinus jį su patogiais polo marškinėliais, pritaikytais šortais ir stilingais sportbačiais, sukuriama vientisa išvaizda, kuri dera prie energingų ir gaivių kvepalų.
Kas įkvėpė sukurti šiuos lengvus, sportiškus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai vyrams savo kvapu galimai prilygsta Homme Sport kvepalų kvapui.

PURE Royal FM 300 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, citrina, greipfrutas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: imbieras, levanda.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: Atlaso kedras.
Kvapas: fougere su levandos nata.
Charakteris: lengvas, dinamiškas
FM 300 kvepalai įkvėpti Homme Sport aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170300
Kaina: 40.33 €      Kvepalų Dior Homme Sport analogas FM 300 kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėliai vyrams
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390300
Kaina: 00.41 €        FM 300 kvepalai įkvėpti Homme Sport kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Anonimiškas11:51

    Kvapas gana lengvas, aštrus ir citrusinis. Iš visos mano turimos kvepalų kolekcijos ranka dažniausiai tiesėsi prie šių kvepalų. Man tai yra geriausias vyriškas aromatas.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas20:26

    Tai labai gaivus, sportiškas kvapas. Tiesiog švari, elegantiška kompozicija, kurios viršuje yra bergamotė ir greipfrutas, o apačioje - imbieras ir levandos. Miško natos atsiranda vėliau. Vienas iš mano mėgstamiausių vasaros kvapų, kuris tikrai suteikia kokybės pojūtį. Labai lengvai galiu nešioti ir žiemos metu, sporto salėje.

    AtsakytiPanaikinti