Gaivūs Gėlių Kvapo Kvepalai Moterims FM 298

Gucci by Gucci Flora analogas FM 298 kvepalai internetu
FM 298 salstelėje citrusiniai kvepalai moterims. Kvapas kupinas energijos, gaivus ir ryškus, moteriškas ir malonus. Tai gaivus ir pakylėjantis aromatas, kuris padidina jūsų pasitikėjimą ir suteikia gaivumo jausmą.
Kvepalų kvapą galima apibūdinti kaip gėlių simfoniją, kurioje subtiliai susilieja gyvybingo bijūno, romantiškos rožės ir vešlaus osmanto natos. Šie harmoningi gėlių akordai grakščiai susipina su subtiliais citrusiniais atspalviais ir pudrinio sandalmedžio atspalviu, sukurdami kupinus energijos kvepalus.
Šie FM 298 kvepalai ypač tinka pavasariui ir vasarai, kai gamta trykšta ryškiomis spalvomis ir subtiliais žiedais. Dėl lengvos ir erdvios sudėties kvepalai idealiai tinka dienos metu, nesvarbu, ar vaikščiojate parke, ar mėgaujatės saulėta diena paplūdimyje.
Kvepalai skirti šiuolaikiškai, pasitikinčiai moteriai, kuri vertina nesenstančią gėlių kvapų eleganciją. Tai gaivus ir kupinas energijos kvapas, kuris didina moterų pasitikėjimą ir leidžia joms spindėti.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gaivius, švelnius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo kvapu prilygsta G by G Flora kvepalų kvapui.

PURE Royal FM 298 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: citrusiniai vaisiai, bijūnas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: rožė, osmantas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: pačulis, sandalmedis.
Kvapas: gėlių su citrusine nata.
Charakteris: kupinas energijos, gaivus
FM 298 kvepalai įkvėpti Flora
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170298
Kaina: 40.33 €       Gucci by Gucci Flora analogas FM 298 kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėlis pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390298
Kaina: 00.41 €        FM 298 kvepalai įkvėpti Gucci Flora analogas

1 komentaras:

  1. Anonimiškas15:50

    Šie gaivūs kvepalai yra mano meilė nuo jaunystės. Kvapas gaivus, sultingas, džiaugsmingas, akimirksniu pakeliantis nuotaiką. Tinkamai pasikvepinus šie kvepalai yra labai gražūs. Atrodo, kad pati kompozicija yra lengvos sudėties, bet tankios konsistencijos. Puikus pasirinkimas pavasariui ir vėsiai vasarai. Kvepalus rekomenduoju išbandyti, nes jie savo kvapu pranoks daugelį šiuolaikinių kvepalų!

    AtsakytiPanaikinti