Kvepalai Vyrams su Medžio Kvapu FM 195

Dolce & Gabbana The One for Men analogas FM 195 vyriški kvepalai
PURE Royal 195 medžio/ambros kvepalai vyrams. Kvepalai yra kilnūs, skleidžiantys pasitikėjimą ir vyriškumą. Tai harmoningas aromatinių, šiltų ir pikantiškų natų mišinys, sukuriantis klasikinį kvapą.
Kvapas prasideda gyvybingu greipfrutų pliūpsniu, sujungtu su baziliku ir kalendra, kad sukurtų gaivai aštrų kvapą. Kvapui vystantis, atsiskleidžia šiltos ir gundančios kardamono ir apelsinų žiedų širdies natos. Galiausiai pagrindinės tabako, kedro ir ambros natos suteikia jausmingą ir kilnų prisilietimą, palikdamos ilgalaikį įspūdį.
Dėl sodraus, šilto ir šiek tiek saldaus aromato FM 195 kvepalai ypač patrauklūs vėsesniais rudens ir žiemos mėnesiais, o orui suteikia šilumos. Puikiai tinka dėvėti tiek dieną, tiek vakare, todėl tinka bet kuriuo paros metu.
Šis aromatas skirtas šiuolaikiškam, pasitikinčiam vyrui, vertinančiam prabangą ir pasižyminčiam rafinuotu skoniu. Renkantis aprangą, kuri papildys šiuos kvepalus, geriausiai tinka klasikinis ir stilingas ansamblis. Prabangus ir kilnus kvepalų pobūdis puikiai dera su oficialia ar pusiau oficialia apranga, sustiprindamas bendrą kvepalų kvapą. 
Kas įkvėpė sukurti šiuos taurius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai vyrams savo kvapu prilygsta The One for Men kvepalų kvapui.

PURE Royal FM 195 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: kalendra, bazilikas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: kardamonas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kedras, ambra, tabakas.
Kvapas: medienos su ambros nata.
Charakteris: taurus, klasikinis
FM 195 kvepalai įkvėpti The One for Men aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170195
Kaina: 40.33 €      Kvepalų Dolce & Gabbana The One for Men analogas FM 195 vyriški kvepalai

FM Kvepalų mėginėliai vyrams
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390195
Kaina: 00.41 €        FM 195 kvepalai įkvėpti The One for Men kvepalų aromato

3 komentarai:

  1. Anonimiškas11:44

    Šis kvapas skirtas vyrams kurie pasitiki savimi, kuris visada išlieka pačiu savimi bet kokioje situacijoje. Kvapas prabangus, kuris aplinkiniam leidžia suprasti, kad prieš jus vyras turintis gerą skonį. Kvapas yra ant tiek patrauklus, kad kartais norisi, kad jis būtų visada ir visur. Tačiau kvapas išlieka ne per ilgiausiai, apie 3-4 valandas.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas10:59

    Kvapas tikrai gražus, šiltas, subtilus, vyriškas ir vidutiniškai saldus. Tikrai vienas skaniausių kvapų, kokius esu bandęs.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas13:39

    Be galo puikus kvapas. Kvepalai saldūs ir šilti. Gaunu rytietiškas ir gintaro natas. Kardamonas ir bazilikas suteikia šiems kvepalams egzotiško kvapo, todėl kvapas yra gražus. Tabako, gintaro ir kedro kvapas atsiranda po valandos ant mano odos ir man tai labai vyriška. Puikiai tiks oficialioms progoms ar pasimatymui. Kvepalai turi labai elegantišką kvapą, kurį mėgstu dėvėti vakare arba naktį.

    AtsakytiPanaikinti