Pikantiški Šipriniai Kvepalai Vyrams FM 169

Dolce & Gabbana Light Blue Men analogas pigiau FM 169 kvepalai
PURE Royal 169 šipriniai kvepalai vyramsKvepalai stebina, įkūnijantys gaivumą ir gyvybingumą. Jo kvapas yra harmoningas citrusinių ir medienos natų mišinys, sukuriantis nepakartojamą aromatingą ir švelnų kvapą.
Kvapas atsiveria gaivinančiomis viršutinėmis juodųjų serbentų, bergamočių ir pomidorų lapų natomis, kurios suteikia žvalumo ir pakylėjimo. Kvapui vystantis, atskleidžiamos juodųjų pipirų ir rožių širdies natos, pridedant subtilaus prieskonio ir gėlių elegancijos. Pagrindinė pačiulių nata suteikia šiltą ir žemišką pagrindą, suteikia kvapui gilumo ir švelnumo.
Dėl gaivaus ir stebinančio charakterio FM 169 kvepalai ypač tinka pavasariui ir vasarai, nes gaivus kvapas suteikia gaivumo jausmą. Dienos metu jis puikiai tinka kasdienėms išvykoms, veiklai lauke ar net dienai biure.
Šis aromatas skirtas šiuolaikiškam, aktyviam vyrui, vertinančiam gaivų ir aromatingą kvapą. Jis patinka žmonėms, kurie laikosi sportiško ir stilingo gyvenimo būdo, išlaikydami elegancijos pojūtį. Tai kvapas, kuris įkūnija natūralų vyro žavesį ir charizmą, todėl tinka įvairaus amžiaus vyrams.
Kas įkvėpė sukurti šiuos pikantiškus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai vyrams savo kvapu prilygsta Light Blue Men kvepalų kvapui. 

PURE Royal FM 169 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: sicilijos mandarinas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: rozmarinas, juodoji dalbergija, Sičuano pipirai.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: smilkalai, ąžuolo samanos.
Kvapas: šiprinis su vaisių nata.
Charakteris: atpalaiduojantis, pikantiškas
FM 169 kvepalai įkvėpti Light Blue Men aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170169
Kaina: 40.33 €      Kvepalų Dolce & Gabbana Light Blue Men analogas FM 169 kvepalai pigiau

FM Kvepalų mėginėliai vyrams
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390169
Kaina: 00.41 €        FM 169 kvepalai įkvėpti Light Blue Men kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. Anonimiškas10:49

    Kvapas labai lengvas, vandens, šiek tiek citrusinis. Puikiai tinka karštai vasaros dienai. Jei pavargote nuo banalių šviežių citrusinių vaisių ir jei pavargote nuo muskuso, pipirų ir saldžių vaisių, tai šis aromatas kaip tik jums. Šie kvepalai yra vasariški, gaivūs, kurie už pakankamai žemą kainą puikiai susidoroja su savo užduotimi.

    AtsakytiPanaikinti