Medienos Aromato Vyriški Kvepalai FM 160

Lacoste Essential analogas internetu FM 160 kvepalai pigiau
PURE Royal 160 kvepalai vyramsKvepalai stebina, įkūnijantys gaivumą ir gyvybingumą. Jo kvapas yra harmoningas citrusinių ir medienos natų mišinys, sukuriantis nepakartojamą aromatingą ir švelnų kvapą.
Kvapas atsiveria gaivinančiomis viršutinėmis juodųjų serbentų, bergamočių ir pomidorų lapų natomis, kurios suteikia žvalumo ir pakylėjimo. Kvapui vystantis, atskleidžiamos juodųjų pipirų ir rožių širdies natos, pridedant subtilaus prieskonio ir gėlių elegancijos. Pagrindinė pačiulių nata suteikia šiltą ir žemišką pagrindą, suteikia kvapui gilumo ir švelnumo.
Dėl gaivaus ir stebinančio charakterio FM 160 kvepalai ypač tinka pavasariui ir vasarai, nes švelniai gaivus kvapas atgaivina. Dienos metu jis puikiai tinka kasdienėms išvykoms, veiklai lauke ar net dienai biure.
Šis aromatas skirtas šiuolaikiškam, aktyviam vyrui, vertinančiam gaivų ir aromatingą kvapą. Jis patinka žmonėms, kurie laikosi sportiško ir stilingo gyvenimo būdo, išlaikydami elegancijos pojūtį. Tai kvapas, kuris įkūnija natūralų vyro žavesį ir charizmą, todėl tinka įvairaus amžiaus vyrams.
Kas įkvėpė sukurti šiuos švelnius Federico Mahora kvepalus? Šie FM World kvepalai savo kvapu prilygsta Essential kvepalų kvapui.

PURE Royal FM 160 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: pomidoro lapai, juodieji serbentai, vandens gėlė.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: juodieji pipirai, rožė.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: pačulis.
Kvapas: medienos su pačiulio nata.
Charakteris: švelnus, stebinantis
FM 160 kvepalai įkvėpti Essential aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170160
Kaina: 40.33 €      Kvepalų Lacoste Essential analogas FM 160 kvepalai internetu pigiau

FM Kvepalų mėginėliai vyrams
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390160
Kaina: 00.41 €        FM 160 kvepalai įkvėpti Essential kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. Labai malonus kvapas uz gera kaina. Tobuli kvepalai norintiems padaryti gerą įspūdį. Jaunystės, gaivos ir nerūpestingumo aromatas. Labai tinka studentams. Kvapas biure taip pat bus tinkamas. Kvepalai idealiai tinka vėlyvam pavasariui, vasarai ir šiltoms rudens dienoms.

    AtsakytiPanaikinti