Prabangūs Medienos Muskuso Kvepalai FM 151

Yves Saint Laurent L’homme analogas internetu FM 151 kvepalai pigiau
PURE Royal 151 kvepalai vyrams. Kvepalų kvapas pasižymi gaiviais ir medienos akordais. Jis sukurtas naudojant unikalų gaivių ir medienos natų mišinį, sukuriantį rafinuotą ir viliojantį kvapą.
Kvapas prasideda citrusinių vaisių aromatu, įskaitant bergamotę ir citriną, kurios suteikia gyvybingą ir energijos suteikiantį kvapą. Širdies natos atskleidžia harmoningą imbiero ir gintaro mišinį, pridedant aromatui aštrumo ir vyriškumo. Galiausiai, pagrindinės kedro ir pelargonijos natos suteikia kvepalams rafinuotą ir įspūdingą užbaigimą.
FM 151 kvepalai ypač populiarūs pavasario ir vasaros mėnesiais dėl savo gaivaus ir lengvo charakterio.
Tinka šiuolaikiškam, pasitikinčiam ir stilingam vyrui, ieškančiam rafinuotų ir prieinamų kvepalų. Nesvarbu, kas esate pagal profesiją, šis aromatas papildo daugybę asmenybių ir stilių.
Kas įkvėpė sukurti šiuos rafinuotus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai vyrams savo kvapu prilygsta L’homme kvepalų kvapui.

PURE Royal FM 151 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: citrina, bergamotė, imbieras.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: kedras, gintaras.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: afrikinis snaputis, muskusas.
Kvapas: medienos aromato kvepalai su muskuso nata.
Charakteris: rafinuotas, imponuojantis
FM 151 kvepalai įkvėpti L’homme aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170151
Kaina: 40.33 €      Yves Saint Laurent L’homme analogas FM 151 kvepalai internetu pigiau

FM Kvepalų mėginėliai vyrams
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390151
Kaina: 00.41 €        FM 151 kvepalai įkvėpti YSL L’homme kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Anonimiškas11:38

    Aromatas yra gana geras, perdėto saldumo aš nejaučiu. Žinoma kažkiek yra saldumo, bet ne per daug. Šiuose kvepaluose pagrindinį vaidmenį atlieka citrusinių vaisių, imbiero ir prieskonių natos. Kvepalai ne šedevras, tiesiog skleidžia švelnų, malonų, gaivų aromatą. Jie tinkami ir biure, ir varakėliui, ir pasimatymui.
    Pagal kvapą jis man kažkuo primena Bleu de Chanel, nei Platinum Egoiste. Paskutinis kvapas man yra per aštrus ir stiprus, nejaučiu tam kvapui jokių sentimentų.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kvapas atrodo toks, kokį turėjau seniai. Labai švelnus, šiltas ir malonus aromatas, su lengvu masažo kremų kvapu. Gal čia viskas kažkaip sodriau ir spalvingiau, saldumas saikingas, bazėje aromatas super malonus. Vidutiniškai saldus, gaivus ir šiltas. Labai malonūs kvepalai vyrams.

    AtsakytiPanaikinti