Šipriniai Aromatiniai Kvepalai Vyrams FM 110

Jean Paul Gaultier La Male kvepalų analogas FM 110 gera dovana
PURE 110 klasikiniai kvepalai vyrams.  Net pats vyriškiausias vyras pagaliau įgijo teisę būti šiek tiek švelnus ir ypač seksualus. Dėl savo unikalaus natų mišinio jis sukuria nepamirštamą ir maištingą kvapą.
Kvapas atsiveria gaiviomis ir aromatingomis viršutinėmis mėtų, levandų ir bergamočių natomis. Kvapui vystantis, atskleidžiamos kardamono, kmynų ir apelsinų žiedų širdies natos, pridedant aštrumo ir šilto pojūčio. Pagrindinės muskuso, ambros ir vanilės natos suteikia kvepalams ilgalaikį pėdsaką. Šie medienos ir saldūs akordai sukuria maištingą ir gundantį aromatą, palikdami ilgalaikį įspūdį, kad ir kur eitumėte. Dėl šiltų ir aromatingų natų FM 110 kvepalai tinka vėsesniems mėnesiams, pavyzdžiui, rudeniui ir žiemai.
Nesvarbu, ar einate į pasimatymą, dalyvaujate ypatingame renginyje, ar tiesiog norite palikti ilgalaikį įspūdį – tai aromatas, kuris sustiprins jūsų buvimą ir paliks įsimintiną kvapų pėdsaką.
Dėl savo unikalumo jį galima derinti tiek su laisvalaikio, tiek su oficialia apranga, suteikiant papildomo patrauklumo.
Kas įkvėpė sukurti šiuos seksualius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu prilygsta La Male kvepalų kvapui.

PURE FM 110 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: levanda, bergamotė, kardamonas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: apelsinmedžio žiedas, pakalnutė.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: muskusas, ambra, vanilė.
Kvapas: šiprinis su ambros ir muskuso nata.
Charakteris: truputį įžūlus, maištingas
FM 110 kvepalai įkvėpti La Male aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100110
Kaina: 23.43 €        kvepalų Jean Paul Gaultier La Male analogas FM 110 kvepalai gera dovana

FM Kvepalų mėginėlis vyrams
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390110

2 komentarai:

  1. Anonimiškas13:18

    Vienintelis ir nepakartojamas aromatas, kitaip tariant šedevras ir šiandien šedevras, o šedevras yra visada paklausus, šių kvepalų kvapas ilgai išlieka ant odos. Tinka kvepintis kai už lango lauke yra šaltukas t.y rudenį ir žiemą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas11:41

    Aromatas įdomus, neįprastas. Kvapas švelnus ir šiek tiek saldus, bet ne stiprus. Tai labai įdomus, savotiškas, saldus aromatas. Manau, kad kiekvienas vyras kvepalų kolekcijoje turėtų turėti šį aromatą, tai tokie universalūs kvepalai, tinkantys beveik prie bet kokio stiliaus drabužių.

    AtsakytiPanaikinti