Aksominiai Gėlių Kvepalai Moterims FM 97

Gucci Gucci Rush 2 analogas FM 97 kvepalai internetu
PURE 97 kvepalai moterims su rytietiška nata. Kvepalai yra tarsi gaivaus pavasario oro gurkšnis, užfiksuotas buteliuke.
Jo kerintis aromatas įkūnija gyvybingą energiją ir žydintį sezono grožį, todėl jis yra puikus kompanionas moterims, ieškančioms pavasariško kvapo.
Kvepalų kvapas pasižymi viršutinėmis rožių ir frezijų natomis, kurios suteikia gaivos ir moteriškumo. Traški ir gėlėta pakalnutė primena gaivų rytą. Šie gėlių akordai yra gražiai subalansuoti su pagrindinėmis muskuso ir ąžuolo samanų natomis, suteikiant kvapui šiltą ir jausmingą atspalvį.
FM 97 kvepalai yra aksominiai ir ryškūs, puikiai tinkantys jaunai, nuotykių trokštančiai moteriai, kuri mėgsta būti lauke ir nori visą dieną jaustis gaiviai ir žaviai. Kvapas puikiai tinka kasdieniam dėvėjimui, o dėl lengvumo jis tinka pavasariui ir vasarai. Prašmatni vasarinė suknelė, derinama su stilingomis basutėmis ir minimalistiniais aksesuarais, be vargo perteikia šio aromato esmę.
Kas įkvėpė sukurti šiuos aksominius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu prilygsta Rush 2. Tai aistringas kvietimas, žingsnis į nežinomybę, naujas būdas priversti plakti širdį.

PURE FM 97 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: rezija, pakalnutė, rožė.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: lelija, gardenija, palmė, narcizas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: juodieji serbentai, muskusas, ąžuolo samanos.
Kvapas: gėlių su rytietiška nata.
Charakteris: prabangus, aksominis
FM 97 kvepalai įkvėpti Rush 2 aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100097
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Gucci Rush 2 analogas FM 97 kvepalai internetu

FM Kvepalų pavyzdžiai pigu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390097

1 komentaras:

  1. Anonimiškas15:29

    Man kvapas asocijavosi su stulbinančia nuostabių gėlių puokšte. Mandagus, seksualus, prašmatnus. Mano vyras iš karto tai pajunta ir entuziastingai įkvepia nuostabų šio aromato pliūpsnį. Prašmatnios, pasitikinčios ir gerai apsirengusios moters kvapas. Šie gėlių kvepalai labiau skirti vakarui ir bet kuriam metų laiku. Į pasimatymą kaip tik!

    AtsakytiPanaikinti