FM 414 Kvepalai Gėlių su Medienos Nata Jai

Hugo Boss Boss Ma Vie Pour Femme analogas FM 414 kvepalai
PURE 414 kvepalai moterimsKvepalai yra nuostabus gėlių, vaisių ir medienos natų mišinys, sukuriantis gaivų ir labai moterišką kvapą.
Kvepalų viršutinė kaktuso nata suteikia gaivumo pliūpsnį, o rožinės frezijos, jazminų ir rožių žiedlapių širdies natos suteikia subtilų ir romantišką prisilietimą. Bazinės kedro ir gintaro natos suteikia aromatui šilto ir rafinuoto elemento atspalvio.
Šis išskirtinis kvapas puikiai tinka pavasariui ir vasarai, nes dėl gėlių ir vaisių natų jis švarus ir malonus šiltesniu oru. Dienos metu jis ypač tinka pavasariui ir vasarai, nes gaivus ir gyvybingas aromato pobūdis papildo saulėtą ir linksmą atmosferą.
Norint papildyti šių kvepalų esmę, rekomenduojama stilinga ir laisva apranga. Kvapas ir apranga kartu sukuria harmoningą ansamblį, spinduliuojantį pasitikėjimu ir nepriklausomybe.
Kas įkvėpė sukurti šiuos kerinčius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo kvapu prilygsta Ma Vie Pour Femme

PURE FM 414 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: kaktusas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: rožinė frezija, jazminas, rožė.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kedras, medienos natos.
Kvapas: gėlių kvepalai su medienos nata.
Charakteris: nepriklausomas, labai moteriškas
FM 414 kvepalai įkvėpti Ma Vie Pour Femme aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 1000414
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Hugo Boss Boss Ma Vie Pour Femme analogas FM 414 kvepalai

FM Kvepalų mėginėliai internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390414
Kaina: 00.41 €        FM 414 kvepalai įkvėpti Ma Vie Pour Femme kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. Anonimiškas16:40

    Kvepalai yra gražūs, subtilūs ir gėlėti. Vienas iš kvapų, kuriuos visada turiu savo kolekcijoje. Malonus moteriškas kvapas, ant mano odos jis atsiskleidžia net ir šiek tiek gaiviai. Užuodžiu švelnią rožę ir freziją, įrėmintas švelniu medienos akcentu. Vienas iš universalių kvapų darbui ar poilsiui – maloniai kvepia, nieko neerzina.

    AtsakytiPanaikinti