Rytietiški Vaisiniai Kvepalai Moterims FM 32

Mugler Angel analogas FM 32 kvepalai moterims internetu
PURE 32 kvepalai moterims. Saldus, šiltas, jaukus vaisių aromatas. Nors iš pat pradžių yra aštrokas ir sunkokas. Šis ikoniškas kvapas yra harmoningas saldžių ir rytietiškų natų derinys, dėl kurio atsiranda dangiškas aromatas, kuris vilioja ir guodžia.
Kvepalų kvapas pasižymi ryškiomis mandarinų, medaus, vanilės ir šokolado natomis. Kvepalai atskleidžia sodrų ir malonų aromatą, sukeldami šilumos ir angeliškos palaimos jausmą. Sodrūs šokoladiniai atspalviai suteikia saldumo, o iriso ir vanilės natos suteikia aksominį glotnumą, sukurdamos tikrai nepamirštamą aromatą.
FM 32 kvepalai labai tinka šaltesniems metų laikams, pavyzdžiui, rudeniui ir žiemai. Dėl savo jaukios ir dviprasmiškos prigimties kvepalai yra puikus pasirinkimas įsitaisius jaukiame megztinyje prie židinio ar dalyvaujant žavinguose vakaro renginiuose.
Šis aromatas skleidžia moteriškumą ir eleganciją, patrauklus moterims, kurios turi stiprų savigarbos jausmą. Kvapas skirtas moteriai, kuri nori palikti ilgalaikį įspūdį, be vargo sužavėti aplinkinius savo angeliška išvaizda. Derinkite jį su stilinga ir elegantiška apranga, kad padidintumėte savo žavesį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos žavius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu prilygsta Angel. Šis kvapas atgaivino prabangos ir aukštosios kvepalų pramonės tradicijas, nepaklusdamas klasikinėms kvepalų kūrimo taisyklėms.

PURE FM 32 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: melionas, kokosas, mandarinas, cukrinė vata.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: gervuogė, mango, slyva, medus.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vanilė, šokoladas, toffi.
Kvapas: rytietiškas aromatas su vaisių nata.
Charakteris: žavus, dviprasmiškas
FM 32 kvepalai įkvėpti Angel aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100032
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Mugler Angel analogas FM 32 kvepalai moterims internetu 

FM Kvepalų testeriai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390032
Kaina: 00.41 €        FM 32 kvepalai įkvėpti Angel kvepalų aromato

3 komentarai:

  1. Anonimiškas10:42

    Nesugadintas švarus, prabangus kvapas. Girdžiu šaltas natas, bet ne nusibodęs. Man tai laisvės ir skambančio džiaugsmo aromatas. Kvapas išsilaiko apie 5-6 valandas, o vėliau išblėsta.

    AtsakytiPanaikinti
  2. rytietiški gintaro kvepalai23:05

    Tai mano mėgstamiausi visų laikų kvepalai, visada juos turiu savo kolekcijoje. Tai tarsi kažkas iš kitos galaktikos tiesiogine prasme! FM 32 neabejotinai yra poliarizuojantis kvapas, kad 90-ieji buvo nuostabi parfumerijos era ir galbūt mano mėgstamiausia. Atrodo, kad vyrams tai taip pat patinka, ir aš buvau pakviesta į antrą pasimatymą vien dėl šio kvapo.
    Vienas iš mano mėgstamiausių visų laikų kvapų yra Chloe Narcisse, nuostabus 90-ųjų rytietiškas gėlių aromatas, kuris yra tiesiog dangiškas.

    AtsakytiPanaikinti
  3. saldūs kvepalai20:31

    Šis kvapas sukuria nuotaiką kaip kalėdinis turgus su saldumynų kvapu ir šaltu oru danguje su tik besiformuojančiomis žvaigždėmis. Šis šedevras atveria duris naujai gurmaniškajai kvapų šeimai. Kokia turtinga yra aromato piramidė, lygiai taip pat sodrių ir įvairiapusiškų pojūčių suteikia šis parfumerijos meno kūrinys. Šiuos saldžius, rytietiškus kvepalus mėgstu dievėti žiemą, per šalčius. Kartais dėviu labai vėsiu metu, rudenį.

    AtsakytiPanaikinti