Rytietiški Klasikiniai Kvepalai Moterims FM 24

Kenzo Jungle Elephant analogas FM 24 kvepalai internetu
FM 24 kvepalai moterimsŠis kvapas, kuriame gausu aštrių, medienos ir rytietiškų natų, sukuria unikalų ir egzotišką aromatą.
Kvapas atsiveria šiltų prieskonių pliūpsniu, įskaitant gvazdikėlį, kmyną ir kardamoną. Nusistovėjusios širdies natos atskleidžia harmoningą ylang-ylang, heliotropo ir mango sintezę, pridedant saldumo ir vaisių žavesio. Bazinės vanilės, gintaro ir muskuso natos suteikia gilią ir ilgai išliekančią šilumą, kuri išlieka ant kūno.
Dėl aštraus ir kartu jaukaus charakterio FM 24 kvepalai puikiai tinka rudeniui ir žiemai, apgaubia jaukia šiluma. Tarsi įsisuptum į guodžiančią prieskonių ir saldumo antklodę.
Šis aromatas skirtas pasitikinčiai ir nuotykių trokštančiai moteriai, kuri išsiskiria savo individualumu. Tai papildo drąsios, charizmatiškos ir laisvos dvasios moters asmenybę, nebijančios išsiskirti iš kitų moterų. Kvapas įkūnija paslaptingumo ir žavesio jausmą, todėl puikiai tinka tiek kasdienėms, tiek oficialioms progoms.
Jei esate nevaržoma ir kupina pasitikėjimo savimi moteris – šis aromatas kaip tik jums.
Kas įkvėpė sukurti šiuos egzotiškus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu prilygsta Jungle Elephant kvepalų kvapui

PURE FM 24 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: mandarinas, kmynai, prieskoniniai gvazdikai.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: mango, heliotropas, kardamonas, kvapieji kanangai.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: muskusas, vanilė, ambra.
Charakteris: egzotiškas, stipriai pikantiškas
FM 24 kvepalai įkvėpti Jungle Elephant analogas
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100024
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Kenzo Jungle Elephant analogas FM 24 kvepalai internetu 

FM Kvepalų testeriai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390024
Kaina: 00.41 €        FM 24 kvepalai įkvėpti Jungle Elephant kvepalų analogas

2 komentarai:

  1. Anonimiškas10:41

    Neprilygstamas grožis ir galia šių kvepalų. Iš pat pradžių kvapas išgąsdino, bet laikui bėgant jis švelnėja ir tampa švelniai šiltas. Ilgais žiemos vakarais, šis aromatas gali ištirpdyti nuobodulį ir panardinti į malonumų, komforto ir šilumos pasaulį.

    AtsakytiPanaikinti
  2. rytietiški kvepalai vasarai16:24

    Visada buvo ir išlieka mano mėgstamiausias kvapas. Kas galėjo pagalvoti, kad vasarą šie kvepalai mane taip stipriai pamils. Šis skambus ir bekompromisis aromatas, kuris daugeliui asocijuojasi su Kalėdų šventėmis ir šildančia arbata, šiltuoju metų laiku man tapo būtinu. Dabar šie rytietiški kvepalai atrodo ypač švelnūs, purūs ir tokie pažįstami, kad norisi juos jausti jei ne nuolat, tai tikrai reguliariai.

    AtsakytiPanaikinti