Saldūs Citrusiniai Kvepalai Merginoms FM 23

Cacharel Amor Amor analogas FM 23 kvepalai internetu
PURE 23 kvepalai moterimsTai kvapas, kurį galima apibūdinti kaip saldų, vaisių ir gėlių aromatą, sukuriantį puikų derinį, kuris tvyro ore. Saldus, jaunatviškas, aistringas ir beprotiškas aromatas, tarsi pirmoji meilė.
Užburiančiomis raudonojo apelsino, greipfruto ir mandarino natomis šie kvepalai puikiai tinka moteriai, kuri vertina energingą kvapo pradžią. Kvapo širdyje žydi subtilūs jazminų, pakalnučių ir rožių gėlių akordai, kurie suteikia moteriškumo ir jausmingumo.
Pagrindinės kvepalų natos suteikia šiltą ir jausmingą aromato pagrindą. Kvapas su baltojo muskuso, vanilės ir sandalmedžio užuominomis suteikia subtilų sodrumą ir brandumą, kuris išlieka ant odos ir sukuria ilgalaikį įspūdį.
Tai saldūs citrusiniai FM 23 kvepalai, kuriuos galima dėvėti ištisus metus, kvepalai prisitaikantys prie įvairių metų laikų ir progų. Renkantis aprangą, kuri papildys šiuos kvepalus, rinkitės tai, kas atspindėtų jaunatvišką ir žaismingą jų charakterį. Šie kvepalai skirti šiuolaikiškai, savimi pasitikinčiai moteriai, kuri yra jausminga ir spinduliuoja teigiama energija.
Kas įkvėpė sukurti šiuos aistringai saldžius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo kvapu prilygsta Amor Amor. Vienas lašelis ir tavo vaikinas negalės ramiai užmigti.

PURE FM 23 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: pakalnutė, raudonas apelsinas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: mandarinas, jazminas, rožė.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vanilė, sandalmedis, baltas muskusas.
Kvepalai: citrusinai kvepalai.
Charakteris: aistringas, su saldžia nata
FM 23 kvepalai įkvėpti Amor Amor aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100023
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Cacharel Amor Amor analogas FM 23 kvepalai internetu 

FM Kvepalų testeriai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390023

1 komentaras:

  1. Anonimiškas15:40

    Puikus citrusinių vaisių ir saldžios vanilės balansas. Vienas iš nedaugelio saldžių kvapų, kuriuos matau tiek ant jaunos merginos, tiek ant suaugusios moters. Labiau žiemos ar ankstyvo pavasario kvapas. Apskritai, galite drąsiai pirkti aklai sau arba kam nors dovanų(Kalėdoms, gimtadieniui, mamos dienai ir t.t.), beveik visos mėgsta šiuos vanilinius citrusinius kvepalus moterims.

    AtsakytiPanaikinti