Moteriški Gėlių Aromato Kvepalai FM 21

Chanel No. 5 analogas kvepalai FM 21 internetu
PURE 21 kvepalai moterims pigiauŠis legendinis ir klasikinis aromatas pasižymi harmoningu gėlių ir pudros natų mišiniu, su citrusinių vaisių dvelksmu ir šiluma iš bazinių natų.
Kvepalų kvapas dažnai apibūdinamas kaip ką tik pražydusių gėlių puokštė su subtiliais rožių, pakalnučių ir ylang-ylang niuansais. Pudrinis akordas suteikia aromatui švelnumo ir komforto, suteikdamas jam prabangią ir viliojančią aurą.
Tai universalūs kvepalai, kuriuos galima nešioti ištisus metus. Daugelis moterų jį dėvi vėsesniais mėnesiais, nes jaukus ir šiltas kvapas suteikia klasikiniam ansambliui rafinuotumo. Renkantis aprangą, kuri papildys šiuos kvepalus, galvokite apie klasikinius ir įmantrius ansamblius.
Šie kvepalai skirti moderniai, pasitikinčiai moteriai, vertinančiai klasiką ir nesenstančią eleganciją.
Kas įkvėpė sukurti šiuos klasikinius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu prilygsta No. 5 kvepalų aromatui.
Šie kvepalai 1922 metais užkariavo kvepalų rinką, o šiandien – tai stiliaus, grožio ir elegancijos sinonimas. 

PURE FM 21 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: aldehidai, kvapieji kanangai, apelsinmedžio žiedai.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: rožė, pakalnutė, vilkdalgis.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: cibetas, ąžuolo samanos, sandalmedis.
Kvapas: gėlių.
Charakteris: klasikinis, šiltas, jaukus
FM 21 kvepalai įkvėpti No 5 aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100021
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Chanel No 5 analogas kvepalai FM 21 internetu 

FM Kvepalų testeriai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390021

3 komentarai:

  1. Anonimiškas13:15

    Aš myliu šį kvapą! Užuodžiu kvapą ir iš karto pagalvoju apie savo mamą. Kiek prisimenu, tai buvo jos vienintelis kvapas. Man patinka šie kvepalai, nes jie buvo jos, bet dabar tai mano.
    Yra priežastis, dėl kurios tai yra klasika. Jį mėgsta milijonai moterų visame pasaulyje. Aldehidai – gražios kvapų natos, naudojamos ir šiandien. Kasdien nenešioju, bet kai noriu gražiai ar elegantiškai kvepėti, dėviu. Vien dėl to, kad keičiasi naujos formulės, klasika netampa mažiau išskirtinė ar miela.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas01:43

    Kvepalų aromatai puikūs, bet bjaurūs buteliukai, primenantys sovietinį trigubą odekoloną.Kvepalų kaina nemaža, norėčiau, kad buteliukas atitiktų gražių kvepalų kvapą.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. FM Produktai12:07

      Manau, kad FM kvepalų buteliukai yra paprasti, bet ne prasti. Sustatyti FM kvepalų buteliukai ant kvepalų lentynėlės vaizdą tik paįvairina, bet negadina. FM World kompanija orientuojasi ne į kvepalų buteliuko dizainą, bet į kvepalų kvapą. O FM kvepalų aromatai yra iš ties gražūs, seksualūs, nuostabūs...

      Panaikinti