FM 18 Group Klasikiniai Kvepalai Moterims

Chanel Coco Mademoiselle analogas FM 18 kvepalai internetu
PURE 18 kvepalai moterimsPuikus, viliojantis aromatas, puikiai tinkantis jaunai panelei.
Kvapas atsiveria gaiviomis ir citrusinėmis viršutinėmis apelsinų ir apelsinų žiedų natomis. Kvapui nusistovėjus, sužydi rožių, jazminų ir ylang-ylang širdies natos, kurios suteikia moteriškumo ir romantiškumo. Pagrindinės pačiulių, vetiverijų, vanilės ir muskuso natos suteikia šiltą ir viliojantį pagrindą, paliekant ilgalaikį įspūdį.
Dėl viliojančio ir elegantiško kvapo FM 18 kvepalai puikiai tinka vakaro aprangai ir puikiai dera iškilmingoms progoms bei ypatingiems renginiams. Vakare kvapas puikiai susilieja su maža juoda ar elegantiška suknele ir išskirtiniu aksesuaru.
Šie kvepalai skirti šiuolaikiškai ir pasitikinčiai jaunai moteriai, jo aromatas perteikia jos moteriškumą ir yra rafinuoto skonio.
Kas įkvėpė sukurti šiuos patrauklius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo kvapu prilygsta Mademoiselle kvepalų aromatui.

PURE FM 18 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: apelsinas, apelsinmedžio žiedas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: rožė, jazminas, kvapieji kanangai.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: baltas muskusas, vetiveris, tongapupės, vanilė.
Kvepalai: šipriniai kvepalai.
Charakteris: spinduliuojantis, patrauklus
FM 18 kvepalai įkvėpti Mademoiselle aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100018
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Chanel Coco Mademoiselle analogas FM 18 kvepalai internetu 

FM Kvepalų testeriai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390018

5 komentarai:

  1. Anonimiškas10:40

    Man tai skaniausias aromatas per paskutinius metus. Kvapas kilnus, apgaubiantis, šildantis šaltuoju metų laiku, saldus, bet ne sunkus. Absoliutus moters orumo ir pranašumo kvapas.
    Kvepalų aromato pasirinkimas - tai yra absoliučiai individualus, ir net beveik intymus reikalas.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Lilija16:16

    Stilingas ir rafinuotas, labai moteriškas aromatas. Tai yra kvapas, kuris privertė mane suvokti, kad tai mano mėgstamiausi kvepalai! O man šis kvapas pavasariui ir vasarai.
    Tikrai rekomenduoju nusipirkti šiuos kvepalus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. nuostabūs kvepalai moterims12:50

      Tai nuostabus, viliojantis kvapas. Vanilė ir rožės šiuose kvepaluose yra tokie gražūs ir man atrodo, kad šie kvepalai yra elegantiški. Mėgstu dėvėti šiuos kvepalus per vakarėlius, pavyzdžiui, vestuves, Kalėdas ar Valentino dieną. Tai mano nauji mėgstamiausi kvepalai.

      Panaikinti
  3. ritmu15:15

    Kvepalai yra gaivūs ir ryškūs, tačiau tuo pačiu metu minkšti, šilti ir gaubiantys. Priekyje sultingi apelsininiai citrusiniai vaisiai, o viduryje - švelnios gėlės, o pagrinde - šilta jauki vanilė ir tonka. Pradžioje jaučiu apelsiną ir rožę. Esu rožės gerbėja. Tada viskas susimaišo ir pasklinda jauki šiluma. Todėl šie kvepalai tinka prie bet kokios aprangos. Džinsai ir balti marškiniai, sijonas ar kostiumas. Kvepalai idealiai atsiskleidžia bet kokioje aplinkoje ir bet kokiu metų laiku.

    AtsakytiPanaikinti
  4. nuostabus, rafinuotas kvapas20:26

    Per Kalėdas padovanojau savo vyrui sąrašą kvepalų, kurių kvapas man patiko, ir liepiau išsirinkti tokius, kurių kvapas jam taip pat patinka. Su šiais kvepalais jis grįžo namo!
    Tai nuostabus, rafinuotas aromatas. Šie kvepalai biurui per stiprūs ir per jausmingi. Man labiau patinka nešioti vakare, šaltu oru, tikrai ne vasarai. Visos mano mėgstamiausios kvepalų natos viename kvepalų buteliuke: jazminas, rožė, baltas muskusas.

    AtsakytiPanaikinti