Gaivūs Gėlių Aromato Kvepalai Moterims FM 07

Giorgio Armani Acqua di Gioia analogas kvepalai FM 07 pigiau
PURE 07 kvepalai moterims. Šie kvepalai pasižymi gaiviu vandens kvapu. Kvapas įkūnija harmoningą vandens ir citrusinių vaisių derinį, sukuriantį išskirtinį ir gaivų aromatą.
Šis kvapas tapo ikoniniu gaivumo ir laisvės simboliu. Jo kvapas primena ramią ir ištuštėjusią pakrantę, primenančią krištolo skaidrumo vandenis ir švelnų vandenyno vėją.
Tai idealus pasirinkimas pavasario ir vasaros sezonams. Lengvas ir erdvus aromato charakteris puikiai papildo šiltą orą, sukeldamas gaivumo ir gyvybingumo pojūtį. Tikra atgaiva karštomis vasaros dienomis. FM 07 kvepalai ypač tinkamas dėvėti dieną, nesvarbu, ar vykstate į darbą, susitinkate su draugais, ar mėgaujatės ramiu pasivaikščiojimu paplūdimiu.
Nesvarbu, ar esate nepriklausoma karjeros moteris, ar mėgstate tyrinėti gamtos grožį, kvepalai papildo jūsų stilių ir suteikia jūsų buvimui patrauklumo.
Kas įkvėpė sukurti šiuos švelniai lengvus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu prilygsta Acqua di Gioia kvepalų aromatui

PURE FM 07 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: ananasas, bijūnas, kvapieji žirneliai.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: frezija, jazminas, lelija.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: sandalmedis, kedras, muskusas.
Kvapas: gėlių su vandens nata.
Charakteris: subalansuotas, švelnus
FM 07 kvepalai įkvėpti Acqua di Gioia aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100007
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Giorgio Armani Acqua di Gioia analogas FM 07 kvepalai pigiau 

FM Kvepalų mėginukai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390007
Kaina: 00.41 €        FM 07 kvepalai įkvėpti Acqua di Gioia kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. Anonimiškas12:27

    Kvapas puikiai atspindi Viduržemio jūros aplinką – kvepia vandens gaivumu su jūros druskos dvelksmu. Ant manęs išsilaiko ilgai ir kvepia gėlėmis, gaiviu, vandens kvapu. Kadangi daug laiko praleidžiu darbe, man svarbu, kad mano darbiniai kvepalai būtų gaivūs, sportiški ir neįkyrūs, bet pastebimi. Rekomendacija visiems kvepalų mėgėjams, kurie savo kasdieniams kvepalams kelia panašius reikalavimus. Jau turiu antrą buteliuką šių vandens gėlių kvepalų moterims, nes šie kvepalai tiesiog tobuli kasdieniam naudojimui ir tuo pačiu ypatingi.

    AtsakytiPanaikinti