PURE 01 Klasikiniai Kvepalai Moterims

Givenchy Ange Ou Demon le Secret analogai FM 01 kvepalai
FM 01 kvepalai. Gaivus ir raminantis, kvapas kaip šalta spanguolių arbata.
Jis prasideda subtiliomis viršutinėmis šviežios citrinos ir žaliosios arbatos natomis, kurias seka jazminų, bijūnų ir subtilių spanguolių natos. Pagrindinės pačiulių ir medienos natos aromatui suteikia šilumos ir jausmingumo. Subtilus, gaivus aromatas su šiek tiek aštriai karstelėjusiu kvapu.
Dėl lengvos ir erdvios sudėties FM 01 kvepalai ypač tinka pavasariui ir vasarai, nes papildo gyvybingą ir saulėtą šių metų laikų aplinką.
Kvapas patinka toms moterims, kurios vertina vėsų ir šiltą kvapą tuo pačiu metu. Tinka įvairaus amžiaus moterims, kurios pasitiki savo moteriškumu.
Kas įkvėpė sukurti šiuos vėsius ir šiltus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo kvapu prilygsta Ange ou Demon Le Secret kvepalų kvapui.

PURE FM 01 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: citrina, arbata, spanguolių.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, bijūnas, vandens lelija.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: medienos natos, pačulis.
Kvapas: gėlių su žaliąja nata.
Charakteris: vėsus ir šiltas tuo pačiu metu
FM 01 kvepalai įkvėpti Ange Ou Demon le Secret aromato
Parfumo: 20%
Talpa: 50 ml.
Prekės kodas: 100001
Kaina: 23.43 €        Pirkti 

FM Kvepalų mėginukai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390001
Kaina: 00.41 €        Kvepalų Givenchy Ange Ou Demon le Secret analogai FM 01 kvepalai

3 komentarai:

  1. Anonimiškas16:52

    Kvapas tuo pačiu metu yra saldus, švelnus, švarus, elegantiškas ir jausmingas. Mano sesers vaikinas nupirko jai šiuos kvepalus, o man tai labai patiko, tad nusipirkau sau. Aromatas yra lengvas, gėlėtas ir tinka dienai ar nakčiai. Nešiodama sulaukiau kelių komplimentų. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. mano mėgstamiausi kvepalai12:34

    Šiuos kvepalus turiu jau 3 metus. Kvapo kontrastas yra tarp vėsių, erdvių gėlių ir šiltų medienos natų. Tai mano mėgstamiausias kvapas, nors savo kolekcijoje turiu ir daug kitų kvepalų. Jis tinka bet kokiai progai.

    AtsakytiPanaikinti
  3. gaivus aromatas11:49

    Citrinų natos išlieka neilgai, tačiau kvapas išlieka gaivus ir lengvas. Kvapas greitai tampa lengvas ir gėlėtas, todėl turi pavasario ir vasaros niuansus. Kvapas gerai subalansuotas gėlių, saldžių ir arbatos natų atžvilgiu. Jei ieškote vasariškų aromatų, tinkančių tiek darbui, tiek laisvalaikiui, šie gaivių gėlių kvepalai moterims yra puikus pasirinkimas. Jau nešioju ir svajoju apie vasarą su naktiniais pasivaikščiojimais po žvaigždėmis, skaniais ledais ir nerūpestingomis valandomis parke ar prie Baltijos jūros.

    AtsakytiPanaikinti